BOTOX, DYSPORT

Ridurile de expresie

Ridurile sunt expresia plierii repetate a pielii si apar ca urmare a contractiei muschilor. Primele riduri de expresie pot fi vizibile, de obicei, in jurul varstei de 30 de ani. Pe masura trecerii timpului acestea se adancesc, se alungesc si pot fi din ce in ce mai usor remarcate in repaos. 
Ridurile de pe chipul nostru sunt de 2 tipuri: statice, adica ridurile formate prin pierderea elasticitatii pielii, scaderea nivelului de hidratare, expunerea prelungita la soare ("ridurile de varsta"), respectiv dinamice, asa-numitele "riduri de expresie.

Tratamentul ridurilor cu BOTOX,VISTABEL, Dysport

Dysport actioneaza NUMAI asupra ridurilor dinamice, in special asupra celor din etajul superior al fetei. Cu BOTOX, VISTABEL,Dysport se obtin rezultate foarte bune asupra ridurilor de pe frunte, dintre sprancene, ridurilor "laba gastii", ridurilor de pe gat. Dupa tratamentul cu BOTOX, VISTABEL,Dysport ridurile de expresie dispar, iar chipul devine mai luminos si mai destins, expresiile negative sunt diminuate, contribuind la cresterea încrederii si a imaginii personale.

Comparativ cu alte metode antirid, BOTOX, VISTABEL,Dysport  trateaza ridurile prin indepartarea cauzei care le-a produs. Astfel, Dysport intrerupe transmiterea impulsului nervos de la nerv la muschi. Muschii asupra carora actioneaza se relaxeaza. Muschiul nu se mai contracta, iar pielea ramane neteda. 

Metoda de tratament este rapida si nedureroasa. BOTOX, VISTABEL,Dysport este injectat direct si usor in mai multe locuri cu ajutorul unui ac foarte fin, prin punctionarea delicata a muschilor respectivi. Nu necesita anestezie locala, iar tratamentul nu lasa urme si permite reluarea imediata a activitatilor cotidiene. Sedinta de aplicare dureaza intre 15 si 40 de minute, tratamentul fiind inclus in categoria "lunch time therapies" ("terapii ce pot fi facute in pauza de pranz"). Se poate efectua in orice anotimp. Metoda de aplicare este rapida, usor de suportat si nedureroasa. Tratamentul se efectueaza in ambulator si nu este nevoie de pregatire medicala prealabila. Efectul apare la 2-7 zile dupa injectare si se mentine 3-6 luni. Repetarea procedurii poate prelungi efectul pana la aproape 1 an. Rezultatul tratamentului cu BOTOX, VISTABEL,Dysport poate fi amplificat prin asocierea acestuia cu alte metode de inlaturare a ridurilor (peeling chimic sau laser, etc.).