CRIOLIPOLIZA: NOU in Romania, ultima tehnologie de remodelare corporala, Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala   
BOTOX PARTY: Programeaza-te pentru un tratament in 1 februarie 2011 si beneficiezi de 20% discount   
Unic in Romania, Injectii cu AC. HIALURONIC la nivelul fetei folosind ultima inovatie in domeniu: Symbeauty Injection System   

Cosmetica medicala

Aboneaza-te la newsletterul Symbeauty MediSpa

Sunt de acord sa primesc newsletterul Symbeauty.

Comanda online produsele Eyanna
Lash Xtender
Medical Spa
Symbeauty Gift Cards

 

Symbeauty MediSpa

Symbeauty MediSpa Etiquette

Symbeauty MediSpa Etiquette• Clienţii sunt rugaţi să ajungă cu 10 – 15 minute înaintea începerii tratamentelor pentru a se putea relaxa şi a se obişnui cu atmosfera. În situaţia în care aţi întârziat trebuie să acceptaţi  reducerea timpului alocat tratamentului sau eventual o reprogramare. Timpul alocat unui tratament include şi timpul necesar pregătirii acestuia precum şi cel necesar pentru a vă putea dezbrăca/îmbrăca, fără grabă.

• Pentru tratamentele fitness & spa vă rugăm să vă aduceţi echipamentul necesar (costum de baie, echipament sport).
Halatul, prosoapele, şlapii precum şi şampon, gel de duş, balsam, loţiune de mâini, uscător de păr vă vor fi asigurate pe parcursul şederii.

• Vă încurajăm să lasaţi acasă obiectele de valoare. Symbeauty MediSpa nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderea oricărui obiect personal pe parcursul vizitei Dvs.

• Toţi copiii sub vârsta de 18 ani trebuie însoţiţi de adulţi în raport 1/1 şi să se supună în totalitate regulilor impuse de către Symbeauty MediSpa.

• Apa plată, cafeaua precum şi o selecţie de ceaiuri vor fi disponibile fără un cost suplimentar.

• Tratamentele oferite pot avea contraindicaţii legate de starea Dvs. de sănătate, de aceea trebuie să ne comunicaţi dacă sunteţi însărcinată, dacă aveţi alergii, dacă consumaţi anumite medicamente sau suferiţi de vreo afecţiune medicală.

• Pentru confortul Dvs. nu este bine să veniţi cu "burta plină". De aceea, trebuie să mâncaţi cu cel puţin 1 oră înaintea procedurilor.

• Vă rugam să înţelegeţi că poate fi necesară suspendarea temporară a activităţii unor  departamente ca urmare a unor defecţiuni sau a altor situaţii neprevăzute. Vă vom informa cât mai rapid posibil atunci când apar aceste situaţii.

Informatiile furnizate in acest material nu inlocuiesc o consultatie medicala. Pentru a afla mai multe lucruri despre procedura sau daca aceasta este potrivita pentru starea dvs. va invit sa ne contactati pentru o consultatie individuala.

Symbeauty MediSpa, str. I.B.Deleanu 2A, Cluj Napoca, tel.: 0364 11 66 33