CRIOLIPOLIZA: NOU in Romania, ultima tehnologie de remodelare corporala, Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala   
BOTOX PARTY: Programeaza-te pentru un tratament in 1 februarie 2011 si beneficiezi de 20% discount   
Unic in Romania, Injectii cu AC. HIALURONIC la nivelul fetei folosind ultima inovatie in domeniu: Injection System   

Cosmetica medicala

Aboneaza-te la newsletterul MediSpa

Sunt de acord sa primesc newsletterul MediSpa.

Comanda online produsele Eyanna
Lash Xtender
Medical Spa
Gift Cards

 

MediSpa

MediSpa Etiquette

MediSpa EtiquetteClientii sunt rugati sa ajunga cu 10 – 15 minute inaintea inceperii tratamentelor pentru a se putea relaxa si a se obisnui cu atmosfera de la clinica. In situatia in care ati intarziat, va exista o reducere a timpului alocat tratamentului sau eventual o reprogramare. Timpul alocat unui tratament include si timpul necesar pregatirii acestuia precum si cel necesar pentru a va putea dezbraca/imbraca, fara graba.

• Va incurajam sa lasati acasa obiectele de valoare. Clinica MediSpa nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea oricarui obiect personal pe parcursul vizitei Dvs.

• Toti copiii sub varsta de 18 ani trebuie insotiti de adulti in raport 1/1 si sa se supuna in totalitate regulilor impuse de catre Clinica MediSpa.

• Apa plata, cafeaua precum si o selectie de ceaiuri vor fi disponibile fara niciun cost suplimentar.

• Tratamentele oferite pot avea contraindicatii legate de starea Dvs. de sanatate, de aceea trebuie sa ne comunicati in prealabil daca sunteti insarcinata, daca aveti alergii, daca urmați anumite tratamente medicamentoase sau suferiti de vreo afectiune medicala.

• Pentru confortul și sanatatea Dvs., inaintea procedurilor nu sunt recomandate mesele copioase.

• Va rugam să intelegeti ca poate fi necesara suspendarea temporara a activitatii unor departamente ca urmare a unor defectiuni sau a altor situatii neprevazute. Va vom informa cat mai rapid posibil atunci cand apar aceste situatii, precum si cand vor fi departamentele repuse in functiune.

Informatiile furnizate in acest material nu inlocuiesc o consultatie medicala. Pentru a afla mai multe lucruri despre procedura sau daca aceasta este potrivita pentru starea dvs. va invit sa ne contactati pentru o consultatie individuala.

MediSpa, str. I.B.Deleanu 2A, Cluj Napoca, tel.: 0364 11 66 33