Criolipoliza

Ce este criolipoliza?          

Criolipoliza este cea mai noua metoda de a inlatura tesutul adipos de pe abdomen, brate si coapse.Criolipoliza este folosita in clinicile europene de profil si se bucura de un mare succes, deopotriva in randul barbatilor si in cel al femeilor.
Tesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse si de pe brate poate fi, mai nou, inghetat si apoi eliminat natural de organism.
Cum actioneaza: Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii (stratul care se afla imediat sub piele). Temperatura scade pana la 0 grade Celsius – inghetandu-le. Temperaturile extrem de scazute omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final – eliminarea acestor celule – se face prin ficat.
Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii si anestezie, precum liposuctia, si nici injectarile care se realizeaza în cadrul altei proceduri de remodelare, numita mezoterapie. Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi. De asemenea, nu implica nici o perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei.
Un tratament e capabil sa distruga 20-40% din celulele adipoase din zona in care se lucreaza.
Efecte:

- reducerea grasimii
- eliminarea celulitei
- remodeleaza partile problematice ale corpului