Echipa

Dr Andrei Martin

Sunt implicat in realizarea interventiilor de chirurgie plastica si estetica de orice tip, cu interes special in domeniul chirurgiei reconstructive si estetice a sanului, precum si in procedurile de infrumusetare nechirurgicala, minim invazive.  Experienta profesionala a echipei cu care lucrez aduce un plus de valoare, fiind conectati in permanenta si updatati la noutatile acestui domeniu.

Vezi profilul

Dr Daniela Porojan

Dr. Daniela Porojan face parte din echipa de medicină estetică și dermatologie a Clinicii Medispa. În practica medicală, se remarcă prin activitatea vastă de cercetare științifică și prin numeroasele studii postuniversitare în venerologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologică și tratamente dermato-cosmetice. Activitatea dr. Daniela Porojan în Clinica Medispa înseamnă perfecționare continuă și profesionalism la cel mai înalt nivel.

Vezi profilul

Dr Larisa Nistor

Dr. Larisa Nistor este membru al echipei Medispa din anul 2018, iar activitatea științifică și profesională sunt dovezile pasiunii pentru practica medicală. 

Vezi profilul

Dr Lavinia Maximencu

Dr. Lavinia Maximencu este un chirurg plastician dedicat, având la activ numeroase lucrări științifice în domeniu. Experiența profesională cuprinde mai multe arii ale chirurgiei plastice și estetice, printre care chirurgia mâinii, a arsurilor și chirurgie reconstructivă.

Vezi profilul

Dr Lavinia Ceuca

Dr. Lavinia Ceuca are o vastă experiență profesională în domeniul dermato-venerologiei și al dermato-cosmeticii, cu interes deosebit în aria tratamentelor laser în cazul afecțiunilor dermatologice, chirurgia reconstructivă a unghiei, dermatoscopie și microchirurgie dermatologică. Întreaga activiate de cercetare științifică și practica medicală îi sunt recunoscute de numeroase societăți de specialitate din România și din afară. În Clinica Medispa, consultațiile dermatologice și tratamentele sunt efectuate cu profesionalism și grijă pentru pacient.

Vezi profilul

Anca Deac

Anca Deac are o experiența de peste 10 ani în epilare definitivă de tip laser, IPL și SPL și peste 8000 de proceduri efectuate. Face parte din echipa Clinicii Medispa de 5 ani. Formarea continuă și experiența ei profesională garantează calitatea și siguranța tratamentelor, iar rezultatele vorbesc de la sine.

 

Vezi profilul

Alexandra Stanciulescu

Carmen Stănciulescu are o experiență de 5 ani în utilizarea terapiilor de remodelare corporală (Criolipoliza, Venus Legacy, Velashape etc), dobândită în Clinica Medispa. Certificările complementare cu focus pe utilizarea eficientă și sigură a tehnologiilor de ultimă generație sunt cele care garantează succesul fiecărei proceduri în parte.

Vezi profilul

Natalia Stanciu

Numeroasele studii naționale și internaționale, alături de experiența profesională acumulată în clinica Medispa, garantează calitatea superioară a serviciilor cosmetice oferite de Natalia Stanciu. Focusul activității în cadrul clinicii îl reprezintă recomandarea și aplicarea tratamentelor cosmetice potrivite  cerințelor clienților și îndrumărilor medicilor specialiști.

Vezi profilul

Parteneri

PARTENERI

 

 

MEDIA