Electrolipoliza

Tratament anti celulita si grasime Electrolipoliza

Electrolipoliza este un procedeu bazat pe microcurenti care ataca celulele grase inactive, stocate în depozite de grasime.
Nici o alta procedura neinvaziva nu mai poate face acest lucru.
Singura alternativa este liposuctia, operatie chirurgicala, care presupune anestezie si toate riscurile aferente. Grasimea inactiva din depozitele de grasime care a fost mobilizata prin electrolipoliza trebuie eliminata din corp, ceea ce se realizeaza prin DRENAJ LIMFATIC. 
Rezultatele unui tratament combinat de electrolipoliza si drenaj limfatic sunt remarcabile:
• pierdere în kilograme , kilograme pierdute din masa grasa, nu de apa sau masa musculara (pâna la 1 kg la prima sedinta); 
• pierdere în cm (1,5 cm la prima sedinta si pâna la 8 cm dupa o cura de 10 sedinte; 
• micsorarea procentului de grasime din corp; 
• neafectarea sistemului muscular. 
Pentru a avea rezultate de durata uzual se fac cure de câte 10 sedinte de electrolipoliza combinate cu 10 sedinte de drenaj limfatic.
Electrolipoliza este una dintre cele mai eficiente arme pe care le avem împotriva depozitelor adipoase si un tratament esential în procesul de slabire, devenind o alternativa viabila la liposuctie.
In zilele noastre aspectul fizic tinde sa devina unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce priveste reusita ta in viata. Un aspect fizic placut, increderea in propiul tau farmec si o atitudine convingatoare sunt cateva dintre cheile succesului. E important sa te simti bine cu modul tau de a fi si si cu felul in care arati. Daca vrei sa faci o scimbare rapida si eficienta in ceea ce priveste silueta ta tratamentul cu electrolipoliza e solutia perfecta. E un tratament spa introdus in premiera in Cluj Napoca de clinica Medispa ce iti permite sa fii iarasi mandra de imaginea ta in costum de baie. O varianta mult mai eficienta decat cremele arhicunoscute care actioneaza doar la suprafata pielii, electrolipoliza e un tratament tot mai utilizat in ultimul timp dand rezultate la orice varsta.

Unde poti beneficia de tratament si slabire cu electrolipoliza ?
Grasimea nedorita si acumularile de celulita in zone dificile are corpului ca abdomen, fese, coapse, solduri si brate constitie o problema pentru multe persoane. Terapia prin electropoliza combinata cu drenajul limfatic este un sistem revolutionar disponibil in clinica de cosmetica medicala Medispa din Cluj Napoca pentru indepartarea grasimii nedorite fara un efort considerabil sau disconfort.Cantitatea de grasime eliminata prin acest procedeu variaza in functie de mai multi factori, dar cele mai multe persoane slabesc imediat dupa primul tratament cu electrolipoliza.

Cum actioneaza tratamentul cu electrolipoliza ? 
Acest tratament actioneaza asupra celulitei si excesului de grasime prin bombardarea tesuturilor corpului cu emisii de curenti micro-stimulati polarizati prin intermediul electrozilor pozitionati paralel cu zonele vizate. La nivel local electrolipoliza exercita o actiune specifica lipolitica asupra zonei de tratat, stimuland procesul de schimb si apoi reducand volumul si densitatea masei de grasimi. Faciliteaza procesul natural de ardere al grasimilor cu un consum mai mare de energie si imbunatateste deficitul nutritional al tesutului “rece” adipos. Cu alte cuvinte poti obtine o silueta de invidiat si o piele perfecta fara aspect „coaja de portocala”. Obiectivele noastre sunt: decuparea si distrugerea grasimilor in profunzime, defibrarea tesuturilor fibroase, tratarea „vergeturilor” prin niste mijloace moderne si cu adevarat eficiente. 
Va asteptam la clinica  Medispa din Cluj Napoca pentru o consultatie si un tratament cu electrolipoliza sau un tratament cosmetic personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente cosmetice.