Electrostimularea este o procedură sigură şi simplă, prin care se aplică micro-curenți pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulându-i şi făcându-i să lucreze. Această stimulare creează o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere, muşchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca şi sursă de energie, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii obişnuite.

De ce să aleg electrostimularea?

Electrostimularea este un fitness intensiv, experţii evaluând că 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Aşa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima şedinţă, pierzându-se între 1-4 centimetri.

În plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muşchii devin mai fermi iar grăsimile sunt eliminate. În afară de tonifierea musculară şi arderea grăsimilor, care duc la o incredibilă scădere în centimetri, electrostimularea creşte metabolismul, circulaţia sanguină şi gradul de oxigenare al zonei respective, făcând-o un instrument extrem de eficient în tratarea celulitei.

În plus, electrostimularea vă ajută dacă suferiți de artrită sau reumatism.

Zonele tratate prin electrostimulare

Se recomandă efectuarea şedinţelor de electrostimulare în zonele care răspund mai greu la exerciţiile fizice: talie, şolduri, abdomen, fese, coapse.

Se începe treptat, cu intensităţi mai mici, iar după ce musculatura s-a obişnuit cu tipul de contracţii şi cu intensităţile programului ales, acestea se măresc în funcţie de fiecare zonă pe care au fost aplicaţi electrozii. Sunt 24 de electrozi, se pot folosi toţi sau parţial, în funcţie de zonele pe care doriți să le stimulați.

Senzaţia pe care o veți avea în timpul ședinței de electrostimulare este foarte plăcută, relaxantă, asemenea unui masaj. O şedinţă de electrostimulare durează 45 de minute, timp în care muşchii sunt lucraţi cu contracţii de diverse intensităţi. Primele efecte vizibile apar cel târziu după a treia şedinţă.

După 12 şedinţe se poate vorbi de o slăbire în centimetri remarcabilă. După un tratament de aproximativ 25 de şedinţe se poate obţine un efect apropiat cu cel din urma unei liposucții. Însă este foarte important că aceste şedinţe să fie efectuate pentru început fără pauză, cu o frecvenţă de minim 3 şedinţe pe săpătămână şi trebuie susţinut prin urmarea unei diete şi consumarea a cel puţin 2l apă, zilnic. După ce ne-am modelat corpul după plac pentru întreţinerea siluetei este suficientă o şedinţa la 7-10 zile.

Menținerea rezultatelor obținute

Specialiștii Medispa recomandă respectarea principiilor dietei disociate, care asigură rezultate foarte bune în combinaţie cu electrostimularea. În cazul în care nu se poate urma o dietă, recomandăm cel puţin să fie evitate excesele, alimentele cu număr mare de calorii şi mesele după ora 18.00.

La sfârşitul fiecărei şedinţe de electrostimulare este aplicată o cremă termoactivă pentru slăbire. Aplicarea produsului generează senzaţia locală de căldură şi înroşire destul de intensă, acest efect dorit dispărând după câteva minute.

Contraindicaţii

Evitați tratamentul în următoarele cazuri: boli de piele, boli cardiace, sarcină, probleme ale tiroidei (în special hipertiroidia), epilepsie, purtarea steriletului (dacă este confecţionat din material metalic), tije metalice în corp, etc.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA