Exilis Elite este cel mai bun sistem de estetică medicală de pe piață, folosind simultan radiofrecvența, ultrasunetele și sistemul de răcire avansat, într-un singur aplicator, tratamentul fiind eficient și confortabil. Aplicabilitatea aparatului acoperă o zonă mare de acțiune; acesta poate fi folosit la următoarele tratamente: rejuvenare facială, riduri, cearcăne, cicatrici postacneice, remodelare corporală, piele lăsată, vergeturi și reducerea depozitelor de grăsime.

Datorită utilizării unei platforme noi și revoluționare pentru reducerea volumului și remodelarea zonelor afectate ale corpului, Exilis Elite oferă rezultate vizibile chiar și după o singură sesiune de tratament.

Exilis Elite folosește metode dovedite clinic în laboratoare independente, este un sistem aprobat FDA și este susținut de către medici din întreaga lume.

DE CE SĂ ALEGI EXILIS ELITE:

 • Întinde și întinerește pielea

 • Reduce stratul de grăsime

 • Acționează în adâncime

 • Se folosește pe tot corpul

 • Fără durere, fără perioadă de recuperare

 • Rezultate vizibile după o singură sesiune

 • Precizie maximă (control total chiar și în jurul ochilor)

 • Fără anestezie, aparatul are aprobare FDA pentru tratarea celulitei și întinderea pielii

 • Efecte de lungă durată (6-7 luni)

CEL MAI RAPID ȘI PUTERNIC SISTEM DE TRATAMENT CORPORAL

Scăpați de excesul de grăsime în doar trei pași simpli:

 1.  Tehnologia brevetată Exilis Elite folosește încălzirea controlată a țesutului prin intermediul radiofrecvenței, combinând acțiunea ultrasunetelor, cu răcirea pielii.

 2. Radiofrecvența are ca scop încălzirea în profunzime a țesutului adipos. Activitatea metabolică este inițiată și procesul de lipoliză accelerat. Celulele grase scad în volum având ca efect reducerea țesutului adipos. În plus, crește și elasticitatea fibrelor de colagen, ceea ce ameliorează aspectul celulitei. Undele de ultrasunet nu influențează direct țesutul adipos ci ajută procesul de lipoliză prin eliminarea metaboliților formați. De asemenea, stimulează drenajul limfatic și transferul de acizi grași către ficat.

 3. În timpul sesiunii, sistemul computerizat Exilis Elite este dirijat pe zona de tratament. Când energia pătrunde în straturile profunde ale pielii, pacienții simt o ușoară senzație de caldură. Capacitatea de a concentra energia pe zone specifice și la adâncimea de penetrare dorită, face ca dispozitivul Exilis Elite să reprezinte o soluție estetică extrem de eficientă. Dispozitivul utilizează sistemul de răcire pentru a încălzi țesuturile profunde întrucât monitorizarea constantă a temperaturii pielii facilitează un tratament mult mai confortabil. Pentru a influența favorabil straturile superioare ale pielii, se utilizează doar încălzirea controlată, pentru a redefini astfel pielea și ridurile fine. De aceea, Exilis Elite susține țesutul de colagen pentru remodelarea, stimularea și consolidarea rețelei de colagen în scopul relaxării pielii și îmbunătățirea texturii acesteia.

 

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA