Gift Voucher Medispa

Terapiile de infrumusetare sunt rasfatul ideal pentru femeile pe care le iubesti, apreciezi sau indragesti. Ofera-le ocazia de a alege tratamentul mult dorit intr-o clinica apreciata pentru specialistii sai, pentru echipamentele și terapiile de ultima generatie.
Gift Voucherul Medispa este cadoul ideal pentru orice femeie care isi doreste sa fie frumoasa.

CUM POT ACHIZITIONA UN GIFT VOUCHER MEDISPA?

Trimite un email la info@medispa.ro sau apeleaza 0752 264 333
Specifica valoarea pentru care optezi (300 RON, 500 RON sau 1000 RON), numele tau, numarul de telefon si numele persoanei careia doresti sa ii daruiesti voucherul.
Vei fi contactat de un operator Medispa in cel mai scurt timp.

CUM PLATESC?

Prin transfer bancar, in baza unei facturi emise de Medispa, sau ramburs la primirea voucherului prin curier.

CUM VOI INTRA IN POSESIA VOUCHERULUI?

Prin curier (fara taxe de transport) sau chiar din Clinicile Medispa.

CUM POATE FI FOLOSIT CADOUL?

Persoana care a primit Gift Voucherul trebuie sa sune la una din clinicile Medispa București, Cluj-Napoca sau Baia Mare pentru o programare. Ea poate beneficia de servicii si produse al caror pret este echivalent cu suma inscrisa pe voucher.
Daca valoarea cadoului nu este consumata la o singura vizita in Clinica Medispa, suma ramasa se reporteaza pentru o vizita viitoare.
De asemenea, cand costul terapiilor depaseste valoarea inscrisa pe voucher, diferenta poate fi platita de pacient in clinica.
Voucherul  poate fi folosit doar de persoana careia i-a fost oferit, fiecarui nume ii corespunde o serie unica pentru achizitionarea de servicii si produse din clinicile Medispa.

CARE ESTE VALABILITATEA VOUCHERULUI?

12 luni de la data achizitionarii.