Impachetari corporale

Impachetari la rece

1.TRATAMENT CORPORAL IMPOTRIVA CELULITEI Celuli-Slim 
Acest tratament nu este numai un tratament anticelulitic cat si de slabire. Se poate testa eficienta lui masurand zonele cu probleme unde exista mai mult strat adipos, inante si dupa sedinta . Ederalisul este un tonic remodelant care datorita ingredientilor sai activi topeste grasimea la nivel local transformand-o din solida in lichida si aceasta fiind eliminta prin materiile fecale sau urina. Aceeasi explicatie o vom gasi si la tratamentul cu benzi care este un tratament intensiv de slabire. 
Numãrul de sedinte este de doua pe saptamana timp de o luna si jumatate sau doua luni si apoi cate o sedinta de întretinere la fiecare 15 zile.
Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.
Se recomanda spre utilizare acasa pentru intretinerea tratamentului din salon Thermo-active Cream 200ml si Body Contouring Cream. Dupa dus (dimineata si / sau seara) se face un scurt masaj cu Thermo-active Cream 200ml peste care se aplica Body Contouring Cream pana intra in piele.

2.Tratament de soc pentru intarire corporala Bio-Firm
De obicei sedintele vor avea loc de doua ori pe sãptãmânã timp de o luna si jumatate sau douã luni fiind urmate de un tratament de întretinere la fiecare cinsprezece zile. 
Efectuarea tratamentului dureaza intre 50-60min.
Se recomanda spre utilizare acasa pentru intretinerea tratamentului din salon Thermo-active Cream 200ml si Celuli&Firm 200ml. Dupa dus (dimineata si / sau seara) se face un scurt masaj cu Thermo-active Cream 200ml peste care se aplica Celuli & Firm 200ml pana intra in piele.

3.TRATAMENT BIFAZIC PENTRU PIERDERE IN VOLUM SI INTARIRE Bio Slim
Cu acest tratament se obtine o importanta pierdere in greutate, datoritã urmatorilor factori:
• EXUDATION CREAM produce o importantã pierdere de apã. 
• CELLULITE BODY MASK care contine alge ce îmbunãtãtesc starea pielii si ajuta la disparitia “pielii ca o coaja de portocala” în cateva sedinte. 
• CONCENTRADO ANTICELULITICO este repede absorbit. 
• Gelul criogenic FIRMING GEL da fermitate pielii. 
În 10 sedinte se vor obtine rezultatele vizibile!!
Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.
Tratament cu efectele imediate, recomandat a fi inclus în tratamentele de slabire intensiva datorita rezultatelor lui spectaculoase.
El poate fi de asemenea executat ca 5 sedinte soc in cadrul unui tratamentul rapid de slabire.
Se recomanda efectuarea lui de doua ori pe saptamana timp de o luna si jumatate.
Dupa prima sedinta se poate observa ca s-au pierdut circa 1cm-5cm in talie si 0,5-2cm pe solduri.
Se vor efectua masuratori atat la inceperea tratamentului cat si la sfarsit pentru a se observa rezultatele notabile ale acestui tratament.

4.Tratament anticelulitic de termosudatie cu parafina
Pentru acest tratament anticelulitic este nevoie sa se provoace o exudatie (transpiratie), care va usura eliminarea de lichide si toxine prezente în organism si, în plus, un masaj adecvat care sa mobilizeze depunerile de grasime, deblocând tesutul adipos congestiv si sa activeze circulatia sângelui. 
Numãrul de sedinte este de una/doua pe saptamana timp de doua luni si apoi cate o sedinta de întretinere la fiecare 15 zile. Intensificarea tratamentului se va face in functie de nevoile clientului. 
Efectuarea tratamentului dureaza intre 40-50min.
!!! SERUM LIFT EXTREM este un ser intensiv pentru reducerea celulitei ce poate fi recomandat spre revanzare clientelor pentru a fi utilizat acasa (cate o capsula in fiecare seara dupa dus) pentru a intensifica efectele tratamentelor Body Energy pe care dvs le efectuati in salon.

5.Bruno Vassari pentru fermitatea sanilor
10 impachetari cu Cellulite Body Mask 
10 sedinte electrostimulare pt sani (daca faceti asa ceva) 
Este obligatorie utilizarea acasa pentru intretinerea tratamentului din salon si pentru obtinerea de rezultate optime Bust Beauty Gel 100ml. Se aplica dupa dus prin masaj usor.

6.Bruno Vassari pentru estomparea si tratarea vergeturilor
Intre 10- 15 sedinte de masaj pentru vergeturi* Bruno Vassari 
10 sedinte de electrostimulare 
*masajul pentru vergeturi Bruno Vassari consta intr-un masaj de fermitate de 45 min astfel : 15 min cu Thermo-Active Cream , 20 min cu Firmalia si 10 min cu o capsula de Serum Lift Extrem 
!!! Este obligatorie utilizarea acasa pentru intretinerea tratamentului din salon si pentru obtinerea de rezultate optime Strialia 200ml. Se aplica dupa dus prin masaj usor dimimeata si seara.

Impachetari la cald

TRATAMENT PENTRU CELULITA CU RETENTIE DE APA
Tratament specific pentru celulita asociata cu retentia de apa. Este un tratament de drenare si antioxidant datorita continutului ridicat de alge marine si polifenoli. De asemenea pe langa efectul anticelulitic aceste tratamente bazate pe extracte de vita de vie au si efecte de anti-imbatranire. Vinoterapia este sigurul tratament existent care are atat efecte anticelulitice cat si anti-age .
Acest tratament dureaza 50-60min.

TRATAMENT PENTRU CELULITA DURA SI COMPACTA
Tratament specific pentru persoanele cu celulita compacta si dura. Aceasta celulita are o consistenta aspra la atingere, cu noduli care inaspresc epiderma. 
Acest tratament poate fi efectuat in 50-60min.

TRATAMENT DE DRENAJ LIMFATIC
Este un tratament specific recomandat persoanelor care au probleme cu retentia de apa, circulatia si vascularizarea picioarelor. Simtomele acestor probleme sunt: oboseala, greutate si picioare umflate. 
Acest tratament poate fi efectuat in 50-60min.
!!! Bagno di Latte este un lapte de corp anti-age care poate fi recomandat clientelor de peste 35 ani, hidrateaza, lupta impotriva imbatranirii premature si are si efecte anticelulitice.