1. Împachetări la rece

Tratament corporal împotriva celulitei CELULI-SLIM

Acest tratament nu este doar un tratament anticelulitic, ci şi de slăbire. Se poate testa eficienţa lui măsurând zonele cu probleme unde există mai mult strat adipos, înante şi după şedinţă. Ederalis este un tonic remodelant care, datorită ingredientelor sale active, topeşte grăsimea la nivel local transformând-o din solidă în lichidă, eliminată apoi prin materiile fecale sau prin urină. Aceeaşi explicaţie o vom găsi şi la tratamentul cu benzi care este un tratament intensiv de slăbire.

Efectuarea tratamentului durează între 40-50min.

Numărul de şedinţe optim este de două pe săptămână, timp de o lună şi jumătate sau două luni şi apoi câte o şedinţă de întreţinere la fiecare 15 zile.

Se recomandă spre utilizare acasă, pentru întreţinerea tratamentului din salon,Thermo-Active Cream 200ml şi Body Contouring Cream. După duş (dimineaţă şi/sau seara), se face un scurt masaj cu Thermo-active Cream 200ml peste care se aplică Body Contouring Cream până intră în piele.

 

Tratament de şoc pentru întărire corporală BIO-FIRM

De obicei, şedinţele vor avea loc de două ori pe săptămână, timp de o lună şi jumătate sau două luni. Apoi, un tratament de întreţinere la fiecare cinsprezece zile este suficient.

Efectuarea tratamentului durează între 50-60min.

Pentru întreţinerea tratamentului din salon, se recomandă Thermo-active Cream 200ml şi CeluliFirm 200ml. După duş (dimineaţă şi/sau seara), se face un scurt masaj cu Thermo-active Cream 200ml, peste care se aplică CeluliFirm 200ml până intră în piele.

 

Tratament bifazic pentru pierdere în volum şi întărire Bio-Slim

Cu acest tratament se obţine o importantă pierdere în greutate, datorită următorilor factori:

Exudation Cream produce o importantă pierdere de apă
Cellulite Body Mask conţine alge, care îmbunătățesc starea pielii şi ajută la dispariţia aspectului de “coajă de portocală” în câteva şedinţe
Concentrado Anticelulitico este repede absorbit
• Gelul criogenic Firming Gel oferă fermitate pielii

Se recomandă efectuarea lui de două ori pe săptămână, timp de o lună şi jumătate.

Rezultatele vizibile se vor obține în 10 ședințe. Tratamentul poate fi, de asemenea, executat ca 5 şedinţe şoc pentru efecte rapide. Efectuarea tratamentului durează între 40-50 min.

După prima şedinţă veți pierde circa 1 cm-5 cm în talie şi 0,5-2 cm pe şolduri.

 

Tratament anticelulitic de termosudație cu parafină

Pentru acest tratament anticelulitic este nevoie să se provoace o exudație (transpiraţie), care va uşura eliminarea de lichide şi toxine prezente în organism şi, în plus, efectuarea unui masaj adecvat care să mobilizeze depunerile de grăsime, deblocând ţesutul adipos congestiv și activând circulaţia sângelui.

Efectuarea tratamentului durează între 40-50 min.

Numărul de şedinţe este de una-două pe săptămână, timp de două luni şi apoi câte o şedinţă de întreţinere la fiecare 15 zile. Intensificarea tratamentului se va face în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Pentru a intensifica efectele tratamentelor Body Energy pe care le efectuaţi în salon, serul intensiv Serum Lift Extrem poate fi utilizat acasa, câte o capsulă în fiecare seară, după duş.

 

 Bruno Vassari pentru fermitatea sânilor

Tratamentul constă în:

- 10 împachetări cu Cellulite Body Mask
- 10 şedinţe electrostimulare pt sâni (dacă optați pentru această variantă)

Este obligatorie utilizarea acasă, pentru întreţinerea tratamentului din salon şi pentru obţinerea de rezultate optime, Bust Beauty Gel 100 ml. Se aplică după duş, prin masaj uşor.

 

Bruno Vassari pentru estomparea şi tratarea vergeturilor

Tratamentul constă în:

- 10-15 şedinţe de masaj pentru vergeturi Bruno Vassari
- 10 şedinţe de electrostimulare

Masajul pentru vergeturi Bruno Vassari constă într-un masaj de fermitate de 45 min astfel: 15 min cu Thermo-Active Cream, 20 min cu Firmalia şi 10 min cu o capsulă de Serum Lift Extrem

Este obligatorie utilizarea acasă, pentru întreţinerea tratamentului din salon şi pentru obţinerea de rezultate optime, Strialia 200ml. Se aplică după duş, prin masaj uşor dimimeaţa şi seara.

 

2. Împachetări la cald

Tratament pentru celulită cu retenţie de apă

Tratament specific pentru celulita asociată cu retenţia de apă este un tratament antioxidant și de drenare datorită conţinutului ridicat de alge marine şi polifenoli. De asemenea, pe lângă efectul anticelulitic, aceste tratamente bazate pe extracte de viţă de vie au şi efecte de anti-îmbătrânire. Vinoterapia este sigurul tratament existent care are atât efecte anticelulitice cât şi anti-îmbătrânire.

Acest tratament durează între 50-60 min.

 

Tratament pentru celulita dură şi compactă

Este recomandat celulitei cu consistenţă aspră la atingere și cu noduli care înăspresc epiderma. Acest tratament poate fi efectuat în 50-60 min.

 

Tratament de drenaj limfatic

Este un tratament specific, recomandat persoanelor care au probleme cu retenţia de apă, circulaţia şi vascularizarea picioarelor. Simptomele acestor probleme sunt: oboseală, greutate şi picioare umflate.

Acest tratament poate fi efectuat în 50-60 min.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA