Intraceuticals-Madonna machine

Hidratare în profunzime şi întinerire faciala fără durere!

Intraceuticals se adresează personalelor care  nu agreează injectările dar îşi doresc să fie mereu tinere iar semnele vârstei să nu se vadă pe chipul lor. Totodată Intraceuticals poate fi realizat şi persoanelor care au injectări cu Botox sau Acid Hialuronic, tratamentul venind în completarea lor cu o hidratare în profuzime.

Cum funcţionează Intraceuticals?
Intraceuticals cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) şi antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde). 
Sistemul acţionează asupra ridurilor de pe faţă, decolteu, mâini, regenerează ţesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase. 
Rezultatele se văd chiar după prima şedinţă, tenul arată mai fresh şi bine hidratat din interior, ridurile reduse, pielea este oxigenată şi este stimulată producţia de colagen şi elstină. 
Se recomandă 6-7 şedinte de tratament, o şedinţă pe săptămână. Odată terminat ciclul de tratamente este suficientă o şedinţă la 4-6 săptămâni sau o şedinţă trimestrială pentru menţinere. Sedinţă durează 40 – 60 minute în funcţie de problema tratată.

Cele 4 tipuri de tratamente existente sunt:

1. Tratamentul Rejuvenare: este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine şi care sporeşte în mod semnificativ hidratarea;

2.Tratamentul Opulence: este un tratament calmant, relaxant şi potrivit pentru tenul depigmentat;

3. Tratamentul Atoxelina: cu o singură infuzie liniile expresiei devin mai netede, mai ferme şi reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite;

4. Tratament Clarity: impurităţile şi inflamările sunt eliminate lăsând un mediu antibacterian pentru un ten limpede şi calm.

Lansat si in România de Michelle Peck (specialistul facial personal al Madonnei), acest tratament face furori printre vedetele de la Hollywood şi nu numai. Printre adepţii declaraţi ai acestei „maşini de întinerire” se numără: Jennifer Lopez, John Galliano, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria, Kate Perry şi nu în ultimul rând diva muzicii pop, Madonna, care nu îşi începe niciun concert fără a se răsfăţa cu „jetul” de oxigen.