JET PEEL + Oxigenoterapie

Tratamente cosmetica curativa Medi Spa Cluj Napoca

Va intrebati probabil, de ce sunt deosebite tratamentele cosmetice  MediSpa?
Departamentul de cosmetica al centrului de infrumusetare MediSpa iti aduce o solutie de ultima generatie pentru ca tu sa stralucesti : tratamentul Jet Peel.
Cu totii ne dorim curatarea profunda a tenului fara sa simtim durere, fara iritatii, realizata  intr-un timp scurt si cu efecte vizibile imediat.
Tratamentul  Jet Peel – peeling-ul hidromecanic este cea mai noua si mai performanta inovatie din domeniul tratamentelor faciale. Principiul care sta la baza acestuia este de a indeparta celulele moarte, de a curata si deschide porii si de a imbunatatii circulatia sangvina si limfatica cu ajutorul unui jet de apa(ser fiziologic). 
De asemenea se oxigeneaza si se tonifica  tesuturile, se hraneste si hidrateaza pielea, se imbunatateste abilitatea pielii de absorbtie a substantelor continute de cremele profesionale iar  tenul capata un aspect luminos si sanatos.

Tratamentul  Jet Peel  este cuprins in urmatoarele tratamente:

MediSpa CleanSkin
Acesta este un tratament curatare si se realizeaza inainte de orice  procedura intensiva asupra pielii cu produse adaptate tipului de ten si se recomanda odata pe luna simplu sau incadrat in tratamente mai complexe care cuprind si hidratarea si hranirea pielii.
Tratamentul are un protocol unic si anume peelingul hidromecanic, care asociat cu aburii emisi de vapozon care  ajuta la indepartarea keratinei, punctelor negre si a impuritatilor fara sa mai fie nevoie de actiunea manuala mecanica (extragerea clasica a punctelor negre).
Imediat dupa aceasta faza se aplica masca peel-off care poate fi adaptata in functie de necesitatile tipului de ten. Ulterior se efectueaza ionizare cu fiole puternic hidratante.

MediSpa  C- vital
Este un tratament antioxidant intensiv, care reda fermitatea tenului si care intarzie aparitia ridurilor. Neutralizeaza radicalii liberi si activeaza sinteza colagenului. Acest tratament permite penetrarea in profunzime a agentilor antioxidanti si a vitaminelor, ajutand la revitalizarea celulara rezultatul fiind o piele mai ferma si mai sanatoasa. Include peeling-ul hidromecanic si curatarea comedoanelor. Este potrivit pentru barbati si femei care prezinta semne de imbatranire si ten fara vigoare si fermitate. Are rezultate bune si in tratamentul acneei si tenului asfixic. Pentru consolidarea rezultatului urmati acasa protocolul de noapte recomandat de specialist.

MediSpa Cosmetic
Este o procedura complexa care include procedurile de la tratamentul MediSpa CleanSkin la care se adauga tratamente specifice cu substante active:  vitamina C pura, acid hialuronic, placentex etc.
Tratamentul are un protocol unic: drenajul limfatic - ajuta la detoxifierea pielii; peeling-ul hidromecanic - indeparteaza keratina, punctele negre sebum in exces si impuritatile (urme de machiaj) fara sa mai fie nevoie de actiunea manuala mecanica (extragerea clasica a punctelor negre); aplicare de fiole vitaminizante si masaj usor pentru relaxarea si hranirea pielii cu produse adaptate tipului de ten; aplicarea unei masti peel-off care are capacitatea de a introduce in profunzime toate principiile active care au fost déjà aplicate si totodata are si efect puternic decongestionant.
Etapele tratamentului sunt personalizate in functie de tipul de ten si problemele acestuia. Rezultatul este  spectaculos, lasand un ten odihnit, proaspat, curat, luminos si tanar.