Masaj manual

Masaj cosmetic de relaxare si terapeutic in Cluj Napoca

Masajul corporal este un procedeu complex de operatii care consta din miscari exercitate cu mana sau cu aparate speciale asupra diferitelor regiuni ale corpului.
El se practica preventiv si curativ cu scopul de a mentine vitalitatea muschilor si a pielii. 
Actiunile manuale de masaj sunt cunoscute sub numele de manevre ,manipulari sau procedee si constau dintr-un ansamblu de miscari specifice de alunecare a mainilor pe suprafata corpului , de strangere , de apasare ,de stoarcere a tesuturilor moi ,de lovire usoara si ritmica a partilor carnoase (tapotament) ,de scuturare a segmentelor corpului si de alte diverse miscari. 
Masajul - prin tehnici diferite si  folosind uleiuri aromatice - este cel mai vechi si mai simplu tratament medical. Esenta masajului este atingerea- considerata in toate culturile lumii un gest terapeutic, pentru capacitatea de inducere a starii de bine si prin placerea oferita. Masajul poate sa stimuleze sau sa calmeze, poate atenua tensiunea nervoasa si durerile de cap, poate relaxa musculatura incordata si alunga insomnia, stimuland capacitatile naturale de autovindecare ale organismului.

Hidromasaj Cluj Napoca

Conceptul SPA "Salute Per Aqua" are rezonante care provin din cultura romana, imbogatindu-si in permanenta semnificatiile. Majoritatea oamenilor vad in cazile de baie cu hidromasaj o modalitate excelenta de a te relaxa dupa o zi solicitanta.
Studiile medicale au demonstrat insa ca, in afara de eliberarea de stres si revitalizarea musculara, imbaierea regulata duce la imbunatatirea circulatiei sangvine si la calmarea durerilor, dar si la tratarea a numeroase afectiuni medicale. Acesta este motivul pentru care hidroterapia este utilizata in medicina sportiva, in spitale si clinici.
Fara indoiala, cazile de baie cu hidromasaj sunt sisteme terapeutice care imbunatatesc considerabil starea de sanatate si tonusul, fie ca sunt folosite in clinici, in hoteluri, in centre de infrumusetare sau conditie fizica, fie ca sunt folosite in mediul confortabil al casei dumneavoastre.