Masaj manual

Masajul corporal este un procedeu complex care constă din mişcări exercitate cu mâna sau cu aparate speciale asupra diferitelor regiuni ale corpului. El se practică preventiv şi curativ, cu scopul de a menţine vitalitatea muşchilor şi a pielii.

Masajul, prin tehnici diferite şi folosind uleiuri aromatice, este cel mai vechi şi mai simplu tratament medical. Esenţa masajului este atingerea, considerată în toate culturile lumii un gest terapeutic, pentru capacitatea de inducere a stării de bine şi prin plăcerea oferită. Masajul poate să stimuleze sau să calmeze, poate atenua tensiunea nervoasă şi durerile de cap, poate relaxa musculatura încordată şi alungă insomnia, stimulând capacităţile naturale de autovindecare ale organismului.

Hidromasaj

Conceptul SPA "Salute Per Aqua" are rezonanţe care provin din cultura romană, îmbogăţindu-şi în permanenţă semnificaţiile. Majoritatea oamenilor văd în căzile de baie cu hidromasaj o modalitate excelentă de a te relaxa după o zi solicitantă.

Studiile medicale au demonstrat însă că, în afară de eliberarea de stres şi revitalizarea musculară, îmbăierea regulată duce la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi la calmarea durerilor, dar şi la tratarea a numeroase afecţiuni medicale. Acesta este motivul pentru care hidroterapia este utilizată în medicina sportivă, în spitale şi clinici.

Fără îndoială, căzile de baie cu hidromasaj sunt sisteme terapeutice care îmbunătăţesc considerabil starea de sănătate şi tonusul, fie că sunt folosite în clinici, în hoteluri, în centre de înfrumuseţare sau condiţie fizică, fie că sunt folosite în mediul confortabil al casei dumneavoastre.

Parteneri

PARTENERI

 

 

MEDIA