Una dintre metodele noninvazive de eliminare a celulitei şi a kilogramelor în plus pe care centrul Medispa le recomandă este masajul vacuumatic.

Vacuum-ul face parte din nouă generaţie de aparate de înaltă tehnologie care îmbină obţinerea de efecte rapide şi spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Metoda pe baza căreia funcţionează este aceea de aspiraţie, procedeu care duce la un masaj profund şi sistematic.

Beneficiile masajului vacuumatic

Terapia cu vacuum stimulează mecanismele proprii ale corpului în lupta cu celulita mai eficient decât oricare alt tratament. Vacuum-ul tratează ţesutul conjunctiv cutanat şi subcutanat, ţintind celulita şi favorizând eliminarea toxinelor, stimulează schimburile celulare şi mobilizează ţesutul, restabilind fermitatea şi reducând până la dispariţie aspectul de coajă de portocală al pielii. De asemenea, masajul vacuumatic inhibă retenţia de apă, impulsionând circulaţia limfatică şi venoasă. La nivelul pielii, realizează o exfoliere delicată, restabilind luminozitatea naturală a pielii.

Masajul vacuumatic poate fi folosit independent sau combinat cu alte masaje, precum cel occidental clasic sau chiar cu acupunctură.

Pe lângă influențele benefice asupra siluetei, masajul vacuumatic, are și alte roluri pentru sănptatea organismului, precum:

  • intensificarea circulației sanguine

  • sporirea proceselor metabolice şi trofice ale ţesuturilor

  • contribuția la resorbţia cicatricelor

  • efect benefic asupra stării aparatului muscular şi a sistemului nervos

  • aducerea în limite normale de funcţionare a organelor bolnave

  • acţiune antialgică

În timpul masajului vacuumatic, excitarea zonelor de recepţie determină apariţia unor reflexe concentrate; impulsurile receptorilor prin sistemul nervos central dau naştere unor reacţii specifice, resimţite de organismul dumneavoastră în totalitate.

Masajul vacuumatic nu se opreşte doar la acţiunea sa de modificare a proceselor metabolice locale, dar stimulează şi forţele nespecifice de apărare ale organismului cu dezvoltarea şi perfecţionarea reflexului şi reacţiilor adaptive.

Reacţia de răspuns a organismului în urma acestei terapii va fi întotdeauna un sistem integral de reacţii, care cuprinde schimbări atât la nivelul celulelor, ţesuturilor, organelor, cât şi la nivelul sistemelor de comandă şi coordonare ale organismului. Pas cu pas, primele schimbări vor avea loc la nivelul reacţiilor nervoase şi reflexogene, după care, la o acţiune mai intensă, urmează implicarea altor mecanisme fiziologice, mai inerte.

Clinica Medispa recomandă efectuarea terapiei prin vacuum zilnic sau o dată la două zile. Numărul mediu de şedinţe este de circa 10-12, estimările arătând că masajul vacuumatic este cu atât mai eficace, cu cât este aplicat în faza funcţional- reversibilă a bolii.

Pentru tratamentele cu vaccum realizate în clinica Medispa utilizăm produsele şi echipamentele profesionale General Project, pentru efecte vizibile şi de durată în tratamentul celulitei. Ca şi tratamente alternative, vă oferim şedinţe de tratamente cu ultrasunete şi fototerapie.

Contraindicaţii

Tratamentul nu este recomandat pentru: femei însărcinate sau care au suferit intervenţii chirurgicale (inclusiv cezariană) la mai puţin de 3 luni,  persoane care prezintă boli de piele, persoane care prezintă vase de sânge sparte, fragilitate capilară, varice.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA