Masaj Vacuumatic

Masajul anticelulitic cu vacuum in Cluj Napoca

Timp de multe mii de ani apa, aerul, masajul şi energia solară au fost singurele şi cele mai sigure mijloace de profilaxie şi tratament pentru majoritatea bolilor, de păstrare a sănătăţii şi dătătoare de forţă şi frumuseţe corpului omenesc.
Una dintre metodele de eliminare a celulitei si a kilogramelor in plus pe care centrul medical si cosmetica Medispa o recomanda este masajul vacuumatic.
Masajul vacuumatic are multiple influente benefice asupra organismului uman, rolului sau principal in slabire si reducerea celulitei i s-a adaugat si alte actiuni precum: intensificarea ciculatiei sanguine, sporirea proceselor metabolice si trofice ale tesuturilor, contribuirea la resorbtia cicatricelor, efect benefic asupra starii aparatului muscular si a sistemului nervos, aducerea in limite normale de functionare a organelor bolnave si actiune antialgica.
Vacuumul este declarat inamic al celulitei, actiunea lui propriu- zisa in ceea ce priveste slabirea si aspectul neted, catifelat al pielii, stimuleaza schimburile celulare, declarand lupta impotriva aspectului de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa, impulsionand circulatia limfatica si venoasa, deci efectul sau se resimte si in profunzimea tesuturilor. 
In timpul masajului vacuumatic excitarea zonelor de receptie determina aparitia unor reflexe concentrate; impulsurile receptorilor prin sistemul nervos central dau nastere unor reactii specifice, resimtite de organismul nostru in totalitate. 
Masajul vacuumatic nu se opreste doar la actiunea sa de modificare a proceselor metabolice locale, dar stimuleaza si fortele nespecifice de aparare ale organismului cu dezvoltarea si perfectionarea reflexului si reactiilor adaptive. 
Vacuumul este declarat inamic al celulitei, actiunea lui propriu- zisa in ceea ce priveste slabirea si aspectul neted, catifelat al pielii, stimuleaza schimburile celulare, declarand lupta impotriva aspectului de coaja de portocala al pielii. Reduce retentia de apa, impulsionand circulatia limfatica si venoasa, deci efectul sau se resimte si in profunzimea tesuturilor. 
In timpul masajului vacuumatic excitarea zonelor de receptie determina aparitia unor reflexe concentrate; impulsurile receptorilor prin sistemul nervos central dau nastere unor reactii specifice, resimtite de organismul nostru in totalitate. Masajul vacuumatic nu se opreste doar in actiunea sa de modificare a proceselor metabolice locale, dar si stimuleaza fortele nespecifice de aparare ale organismului cu dezvoltarea si perfectionarea reflexului si reactiilor adaptive. 

Reactia de raspuns a organismului in urma acestei terapii va fi intotdeauna un sistem integral de reactii, care cuprinde schimbari atat la nivelul celulelor, tesuturilor, organelor, cat si la nivelul sistemelor de comanda si coordonare ale organismului. Pas cu pas, primele schimbari vor avea loc la nivelul reactiilor nervoase si reflexogene, dupa care, la o actiune mai intensa, urmeaza implicarea altor mecanisme fiziologice, mai inerte. 

Clinica Medispa  recomanda efectuarea terapiei prin vacuum zilnic sau o data la doua zile. Numarul mediu de sedinte este de circa 10-12, estimarile arata ca masajul vacuumatic este cu atat mai eficace, cu cat este aplicat in faza functional- reversibila a bolii. 
In ceea ce priveste celulita si pierderea kilgramelor in plus, nu este niciodata prea tarziu pentru a apela la un astfel de tratament. Masajul vacuumatic poate fi folosit independent, sau in combinatie cu alte masaje, precum: cel occidental clasic, sau chiar acupunctura.
Pentru terapie sau vindecarea organismului, pentru imunitate, pentru slabire, remodelare corporala intr-o forma complexa, aceea a starii de bine in intregime, pentru relaxarea musculara si chiar reducerea sindromului de abstinenta si alungarea depresiilor si a stresului, clinica Medispa din  Cluj va sta la dispozitie pentru a va asigura efectele benefice ale masajului vacuumatic si nu numai. Sedintele de infrumusetare, tratamentele de slabire si diversitatea masajelor va sunt la indemana pentru a va bucura in orice anotimp de corpul si starea de bine a organismului Dvs.
Pentru tratamentele cu vaccum realizate in clinica Medispa utilizam produsele si echipamentele profesionale General Project, pentru efecte vizibile si de durata in tratamentul celulitei. Ca si tratamente alternative, va oferim si sedinte de tratamente cu ultrasunete si fototerapie.
Contraindicatii:  femei insarcinate, femei care au suferit interventii chirurgicale (inclusive cezariana) la mai putin de 3 luni,  persoane care prezinta boli de piele, persoane care prezinta vase de sange sparte, fragilitate capilara, varice.