Denumit și „Terapia Vampir”, tratamentul Cellenis PRP este extrem de eficient, printre altele, în reducerea ridurilor, în refacerea tenului în urma expunerii la soare, în ameliorarea cicatricilor acneice, și în reîntinerirea pielii. Cellenis PRP stimulează vindecarea și regenerarea rapidă a țesuturilor prin injectarea în derm a plasmei bogate în trombocite, obținută prin recoltarea unei mici cantități de sânge de la același pacient.

Plasma bogată în trombocite (Platelet Rich Plasma, de aici numele de PRP) generează o reacție de vindecare, stimulând producția de colagen și elastină, încurajând regenerarea celulară și îmbunătățind circulația în zona tratata. Rezultatul este o piele întinerită, cu un tonus și textură îmbunătățite.

Deoarece Cellenis PRP utilizează doar produsul biocompatibil obținut prin autoseroterapie, riscul apariției efectelor adverse este aproape nul, iar rezultatele sunt maximizate. Astfel, tratamentul Cellenis PRP folosește puterea de vindecare a propriului organism în scopuri estetice, garantând pacientului atât rezultate remarcabile în scurt timp, cât și absența efectelor adverse.

Cum funcționează Cellenis PRP

Tratamentul Cellenis PRP acționează eficient asupra tenului, stimulând regenerarea și vindecarea pielii cu ajutorul propriilor celule. Procedura presupune injectarea în derm a plasmei pacientului, îmbogățită cu trombocitele aceluiași pacient, în urma unui proces special de preparare.

Pașii specifici sunt:

1. Recoltare

Se extrage o cantitate mică de sânge de la pacient, în condiții sigure și sterile. Sângele se stochează într-o eprubetă de tip Estar, umplută în prealabil, în ordine, cu gel de separe și anticoagulant. Sângele se amestecă cu anticoagulantul, iar gelul de separare rămâne pe fundul eprubetei.

 2. Separarea plasmei bogate în trombocite (PRP)

Eprubeta se introduce într-o centrifugă, unde plasma se separă de celulele roșii. La final, în eprubetă se va separa un strat fin de trombocite. Acesta se amestecă apoi cu plasma pentru a se obține produsul injectabil final.

 3. Injectare

Produsul se injectează în derm cu ajutorul unei seringi speciale. Tratamentul îmbunătățește tonusul și textura pielii, reduce ridurile fine și cicatricile, păstrând în același timp aspectul natural al zonei tratate. Cellenis PRP poate fi, de asemenea, injectat în scalp, pentru tratarea alopeciei. Rezultatele sunt vizibile la 2-6 săptămâni după tratament, în funcție de specificitățile fiecărui pacient.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA