CRIOLIPOLIZA: NOU in Romania, ultima tehnologie de remodelare corporala, Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala   
BOTOX PARTY: Programeaza-te pentru un tratament in 1 februarie 2011 si beneficiezi de 20% discount   
Unic in Romania, Injectii cu AC. HIALURONIC la nivelul fetei folosind ultima inovatie in domeniu: Injection System   
cosmetica medicala

DERMATOLOGIE COSMETICA

Tratament cu Restylane Cluj Napoca

Exista o mare varietate de substante cosmetice injectabile care ajuta la imbunatatirea calitatii pielii. Aceste injectii confera volum elasticitate si in acelasi timp indeparteaza ridurile . Cele mai cunoscute substante de acest tip sunt colagenul si acidul hialuronic (cunoscut sub denumirea comerciala de Restylan). La clinica de cosmetica medicala Medi Spa din Cluj Napoca, specialistii nostrii in medicina estetica stau la dispozitia Dumneavoastra pentru consultatii pentru tratamente pentru corectarea ridurilor sau tratamente faciale si estetice se bazeaza pe efectele benefice ale acidului hialuronic sau Restylan.
Cel mai important rol al acestuia este de a conduce apa in corp. Restylane este facut special pentru a reduce ridurile si a sculpta buzele. Tratamentul cu Restylane dureaza cel mult o jumatate de ora, are efect 6-12 luni in functie de corpul fiecaruia si poate fi folosit chiar de 2 ori, in functie de scopul urmarit de dumneavoastra. Dupa 6-12 luni substanta este absorbita de organism si efectul de estompeaza.Efectul tratamentului cosmetic cu Restylane este similar cu efectul unei substantele naturale ale pielii (acidul ialuronic) asa ca reactiile adverse sunt foarte rare. Acidul hialuronic din compozitia Restylane pur si simplu suplimenteaza lipsa acidului ialuronic din corp cauzata de imbatranire, pentru a rorunji buza sau pentru a ridica pielea si pentru a umple ridurile ce se doresc tratate. Tratamentul cosmetic cu Restilylane este un tratament de medicina estetica folosit pentru:

  • Corectarea ridurilor
  • Marirea buzelor
  • Corectarea liniilor de expresie (corectarea liniilor subtiri din jurul ochilor, gurii si fruntii)
  • Cute adanci
  • Corectarea contururilor faciale (asa ca si corectarea obrajilor si a barbiei)
  • Marirea volumului buzelor
Efectul tratamentului variaza de la persoana la persoana. Rezultatele tratamentului depind de factori ca varsta persoanei si de stilul de viata, structura pielii si gradul de perfectiune cerut. Majoritatea pacientilor aleg sa primeasca un tratament aditional dupa un an de la prima administrare. Acidul hialuronic, fiind o substanta naturala, este absorbit de organism in timp si din aceasta cauza tratamentul trebuie repetat periodic pentru ca efectul sa persiste. Tratamentele cosmetice cu Restylane sunt rapide, sigure si eficiente. Din moment ce nu este extras din animale, exista riscuri mici a unei reactii alergice. Cel mai important component al restilinei, acidul ialuronic, este secretat in corp si nu este nevoie de teste anterior administratii tratamentului. Tratamentul poate sa inceapa imediat dupa consultatie, iar rezultatele sunt imediate si uimitoare.
Va asteptam la clinica de cosmetica medicala Medi SPA din Cluj Napoca pentru o consultatie in legatura cu un tratament Restylane (un medic specialist va va face o consultatie si va recomanda cel mai potrivit tratament pentru Dumneavoastra).

Informatiile furnizate in acest material nu inlocuiesc o consultatie medicala. Pentru a afla mai multe lucruri despre procedura sau daca aceasta este potrivita pentru starea dvs. va invit sa ne contactati pentru o consultatie individuala.

MediSpa, str. I.B.Deleanu 2A, Cluj Napoca, tel.: 0364 11 66 33