Tratamente faciale bazate pe lumina

Noninvaziv. Fara timp de recuperare. Rezultate imediate.

Cu totii ne dorim o metoda sigura, usoara si rapida care sa ne ajute sa scapam de roseata, riduri fine, pigmentatie neuniforma sau pori dilatati. Tratamentul pe baza de lumina, folosind dispozitive laser sau IPL, ajuta la obtinerea unui ten tonifiat, intinerit. Acesta neutralizeaza efectele agresiunii solare si trateaza o serie de afectiuni:

- Capilare sparte
- Fotoimbatranirea cutanata
- Cicatrici usoare postacnee
- Pori dilatati
- Fata cu imperfectiuni
- Pigmentatie neuniforma
- Rozacee
- Riduri fine

Folosind aceasta tehnologie  se aplica pe piele o cantitate precisa de energie luminoasa, care ajunsa in derm stimuleaza sinteza de colagen, ameliorand astfel aspectul pielii imbatranite. De asemenea se reduce vizibil roseata asociata rozaceei. Tratamentele pe baza de lumina readuc tineretea tenului si imbunatatesc textura pielii fara nici un timp de recuperare. 
Intrebari frecvente:
La ce rezultate sa ma astept?
Dupa un singur tratament va veti simti pielea mai tonifiata, petele solare se vor ameliora iar dimensiunea porilor se va reduce. Treptat ridurile fine si liniile se vor ameliora. Aceste imbunatatiri vor fi tot mai evidente cu fiecare tratament in parte. 
Cum este recuperarea dupa procedura?
Disconfortul postprocedura este practic inexistent. Dupa tratamentul cu majoritatea dispozitivelor pe baza de lumina, pielea poate fi usor eritematoasa si capilarele pot parea mai proeminente. Toate acestea se amelioreaza rapid, iar capilarele dispar.

Cum functioneaza aceste tratamente? 
Noile dispozitive pe baza de lumina produc o doza calculata de energie care se aplica la nivelul pielii. In timpul tratamentului energia luminoasa este transferata printr-un capat aplicator zonei tinta. Se va folosi energia potrivita, adaptata zonei si nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de rezultate maxime fara efecte adverse. Dupa fiecare procedura trebuie sa urmati instructiunile medicului, sa evitati agentii de curatare agresivi si sa folositi intotdeauna creme cu factor de protectie.
De cate sedinte o sa am nevoie?
In functie de aria tratata si de natura afectiunii poate fi necesar un numar variabil de sedinte, in medie in jur de 5 tratamente. Durata unui tratament este din nou variabila, in functie de aria tratata. Tratamentele sunt spatiate intr-un interval mediu de 3-4 saptamani. 
Procedura este dureroasa?
Majoritatea pacientilor descriu procedura ca fiind suportabila, senzatia fiind una de intepatura in momentul declansarii energiei. Pacientii mai sensibili pot opta pentru o anestezie locala cu o crema anestezica. Dupa tratament durerea este minima sau inexistenta.
Care sunt cei mai buni candidati pentru aceasta procedura?

- Persoanele cu rozacee sau crize de eritem facial
- Persoanele cu piele degradata solar
- Persoanele care au diverse hiperpigmentari
- Persoanele cu pori dilatati
- Persoanele care doresc o ameliorare a ridurilor fine
Aceste tratamente sunt sigure?
Avand in vedere ca in toata lumea se efectueaza zilnic milioane de tratamente cu aceste dispozitive, putem raspunde afirmativ la aceasta intrebare. Este tratata doar zona tinta, tesutul din jur nefiind afectat.