VelaShape este o tehnologie care şi-a dovedit eficienţa în tratamentul celulitei și al eliminării kilogramelor în plus, fiind iubit de femei din întreaga lume.

Dacă sunteţi nemulţumită de aspectul de coajă de portocală al pielii, încercaţi să aveţi un stil de viaţă sănătos sau căutaţi o soluţie pentru tratamentul pielii lăsate şi lipsite de fermitate, VelaShape este tehnologia cu eficacitate dovedită clinic.

Este excelent pentru coapse, abdomen, fese, braţe şi genunchi, nu vă scoate din activităţile zilnice și nu oferă nici un disconfort.

VelaShape foloseşte o tehnologie care combină radiofrecvenţa, lumina infraroşie, vacuum-ul şi masajul mecanic, toate acestea într-un singur dispozitiv. Aparatul dispune de două capete aplicatoare, special concepute astfel încât aparatul să poată fi folosit atât pe zone mari cât şi pe zone mici ale corpului.

Efectele asupra zonei tratate pot fi observate după primul tratament, pielea devenind mai fermă şi mai netedă. Reducerea progresivă a celulitei şi a centimetrilor este maximală la 6-8 săptămâni de tratament. Studiile clinice au demonstrat o reducere medie de 2,5 cm după şedinţele de tratament pentru toți pacienții.

Se recomandă ca după şedinţele iniţiale de tratament să se efectueze ședințe de întreţinere periodice. Ca orice metodă (chirurgicală sau nechirurgicală), rezultatele se menţin mai mult dacă aveţi o dietă echilibrată şi efectuaţi exerciţii fizice constante.

Pe durata procedurii, majoritatea pacienţilor spun că tratamentul este plăcut, urmat de o senzaţie de căldură intensă. Acesta este resimţit ca un masaj intens, special conceput cât să se adapteze nivelului fiecăruia de sensibilitate şi confort. La câteva ore după procedură puteți resimţi o senzaţie de căldură însoţită sau nu de uşoară roşeaţă.

VelaShape este un aparat aprobat FDA (Food and Drug Administration) pentru toate fototipurile cutanate.

Nu s-au raportat efecte adverse nici pe termen scurt, nici pe termen lung.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA