VelaShape

Scapati de centimetri in plus si de celulita!

Tratamentul revolutionar pentru rezolvarea celulitei si a kilogramelor in plus care functioneaza garantat este acum disponibil la Medispa! Adio celulita!
Ne mandrim ca suntem una dintre putinele clinici din Transilvania care va ofera tratamentul VelaShape. 
VelaShape este o tehnologie care si-a dovedit eficienta in tratamentul celulitei.

- Sunteti nemultumit de aspectul de coaja de portocala al pielii?
- Incercati sa aveti un stil de viata sanatos dar remodelarea corporala pare doar un vis?
- Cautati o solutie pentru tratamentul pielii lasate si lipsite de fermitate?

Acum exista o tehnologie care are eficacitate dovedita clinic. Este un tratament nechirurgical, aprobat FDA, de reducere a celulitei si a centimetrilor in plus. Nu va scoate din activitatile zilnice, nu prezinta nici un disconfort. Este excelent pentru coapse, abdomen, fese, brate si genunchi.

Intrebari frecvente despre VelaShape 

Cum functioneaza VelaShape? 
VelaShape foloseste o forma de energie combinata care actioneaza tintit asupra tesutului gras. In plus efectul de vacuum netezeste si da fermitate pielii.
Ce zone ale corpului pot fi tratate cu VelaShape?
VelaShape dispune de doua capete aplicatoare, special concepute astfel incat aparatul sa poata fi folosit atat pe zone mari cat si pe zone mici ale corpului. 
Cat de repede putem observa un efect?
O imbunatatire progresiva a zonei tratate poate fi observata dupa primul tratament, pielea devenind mai ferma si mai neteda. Efectele asupra celulitei si asupra centimetrilor sunt maximale la 6-8 saptamani dupa ultima sedinta de tratament. 
De cati centimetri pot scapa?
In studiile clinice, pacientii au demonstrat o reducere medie de 2,5 cm dupa sedintele de tratament. 
Cum pot mentine si imbunatati rezultatele?
Dupa sedintele initiale de tratament se recomanda tratamente de intretinere periodice. Ca orice metoda (chirurgicala sau nechirurgicala), rezultatele se mentin mai mult daca aveti o dieta echilibrata si efectuati exercitiu fizic constant.
Este un tratament sigur?
VelaShape este un aparat aprobat FDA pentru toate fototipurile cutanate. Nu s-au raportat efecte adverse nici pe termen scurt, nici pe termen lung. 
Mi se potriveste acest tratament? 
Aceasta procedura este potrivita pentru majoritatea oamenilor. Puteti sa consultati medicul dumneavoastra inainte de a efectua procedura. 
Ce simt pe durata procedurii?
Majoritatea pacientilor spun ca tratamentul este placut, urmat de o senzatie de caldura intensa. 
Tratamentul este resimtit ca un masaj intens, special conceput cat sa se adapteze nivelului fiecaruia de sensibilitate si confort.Cateva ore dupa procedura se poate resimti o senzatie de caldura insotita sau nu de usoara roseata. 
Care sunt avantajele VelaShape?
VelaShape reprezinta singura tehnologie care combina radiofrecventa, lumina infrarosie, vacuum si masaj mecanic, toate acestea intr-un singur dispozitiv. VelaShape este printre putinele dispozitive nonchirurgicale aprobate FDA pentru reducerea circumferintei.