Odată cu trecerea anilor sau din cauza factorilor genetici, buzele își pierd forma sau mărimea, conturul devine neclar și apar acele riduri sau zone de piele lăsată în colțul gurii. Însă acest lucru se poate remedia cu ajutorul intervențiilor de mărire sau remodelare ce redau voluptozitatea, echilibrul și tinerețea buzelor.

Pe lângă eficiența dovedită în tratamentul ridurilor, acidul hialuronic este tratamentul principal pentru obținerea unor buze mai pline, mai conturate sau redefinite.

Acidul hialuronic este o proteină prezentă în mod natural în dermul tuturor organismelor vii și are rolul de a menține nivelul de hidratare, elasticitatea pielii și a articulațiilor.

În timpul tratamentului, gelul este injectat în cantităţi minime în piele, cu un ac foarte fin. Terapia durează între 15 şi 40 deminute, iar rezultatele sunt imediate, obţinându-se un aspect natural care poate dura până la 18 luni.

Durata efectului tratamentului cu acid hialuronic prezintă variaţii individuale şi depinde de numeroşi factori, cum ar fi: structura pielii, modul de viaţă, gradul de perfecţiune urmărit, tehnica de injectare. Experienţa indică faptul că retuşurile şi tratamentele ulterioare prelungesc durata efectului.

Majoritatea pacientelor doresc un nou tratament la aproximativ un an dupa corecţia ridurilor şi după aproximativ şase luni de la mărirea buzelor.

Rata reacţiilor adverse ale acidului hialuronic folosit la Medispa este redusă. Cu toate acestea, în urma injectării soluției, pot apărea: hipersensibilitate, înroșire și mâncărime temporară, hematoame, umflături, precum și un efect slab de umplere.

Ca în orice injectare, există și riscul asociat de infecție, însă un medic cu experiență în utilizarea fillerelor faciale nu doar că va recomanda tratamentul adecvat, dar va reuși să minimizeze efectele secundare produse de acest tratament care este, în general, bine tolerat de organism.

Acidul hialuronic folosit în Clinicile Medispa

JUVÉDERM®

Dezvoltată pe baza tehnologiei unice VYCROSS™, JUVÉDERM® este o soluție concepută special pentru a restabili cu succes volumul buzelor, un volum ce arată și se simte natural. Efectul este instant și de durată, produsul final fiind un gel foarte ușor, fin, maleabil și în același timp cu un grad de coeziune foarte ridicat. Spre deosebire de alte substante de umplere, JUVÉDERM® are un caracter mai puțin hidrofil, lucru ce îi permite să reducă la minim riscul de inflamare a zonei injectate.

JUVÉDERM® este singurul filler facial pe baza de acid hialuronic care și-a dovedit clinic efectul de până la 12 luni, după un singur tratament. Având în componență un plus de lidocaină, un anestezic ușor, procedura este cât se poate de confortabilă.

Gama JUVÉDERM® nu trebuie folosită în următoarele situații:

  • alergii severe sau au antecedente de anafilaxie

  • pacienți alergici la lidocaină sau la bacterii gram-pozitive (G+);

  • antecedente de cicatrizare defectuoasă-keloizi

  • sensibilitate la Acid Hialuronic

  • paciente însărcinate sau care alăptează

Siguranța și eficiența produsului JUVÉDERM® cu lidocaină nu a fost stabilită la pacienții sub 21 de ani. Pacienții care utilizează medicamente ce pot prelungi sângerarea (aspirină, ibuprofen) pot prezenta risc crescut de învinețire sau sângerare la locul de injectare.

Belotero®

Belotero® Intense oferă eficiență de umplere și rezultate care arată natural datorită elasticității echilibrate. Produsul asigură o capacitate optimă de umplere pentru rezultate predictibile, care arată natural, în acelasi timp, menținând o integrare excelentă a țesutului pentru minimizarea umflăturilor.

Plasticitatea ridicată facilitează o plasare ușoară a gelului după injectare. Forța ejectoare foarte scăzută conferă libertatea de a opera.

Eficacitatea Belotero Intense a fost demonstrată într-un studiu care a cuprins 149 de paciente și care a demonstrat rezultate de durată, fără a produce umflături.

Un alt studiu pentru evaluarea criteriilor de siguranță, prin investigarea reacțiilor intradermice după implantarea a 0.2 ml de filler dermic, nu a arătat nicio anormalitate și nicio reacție inflamatoare locală semnificativă după injectarea de Belotero® Intense.

Filorga

Brandul Filorga este specializat pe acid hialuronic fin și transparent, care poate fi injectat cu ușurință, oferind rapid un boost de volum și senzualitate buzelor sau un contur mai bine definit.

Acidul hialuronic din fillere Filorga este un produs de calitate superioară. Fillerele sunt produse folosind biotehnologia de ultimă generație, fiind purificat în mai multe stagii consecutive, pentru a asigura performanță și rezultate optime.

Rezultatele injectării buzelor cu acidul hialuronic Filorga durează, în funcție de pacient, între trei și șase luni. Produsul este absorbit relativ încet de către țesut, ceea ce înseamnă că se pot face cu ușurință corecții, după injectare, pentru ca rezultatul final să fie exact ceea ce își dorește pacientul.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA