Carboxiterapia se referă la administrarea cutanată și subcutanată a dioxidului de carbon în scopuri terapeutice. Prin injectarea unei mici cantități de dioxid de carbon în structurile dermice și subcutanat, organismul declanșează creșterea fluxului de oxigen în zona injectată și, ulterior, creșterea neogenezei de colagen, precum și lipoliza. Prin urmare, problemele care pot fi tratate cu carboxiterapie sunt: pielea flască, pielea arsă de soare, cercurile întunecate de sub ochi, depozitele de grăsime localizate, vergeturile și celulita. Este ușor de folosit și sigur, în concluzie, un tratament de succes în medicina estetică.

Indicațiile procedurii

Fiind o procedură sigură și eficientă, carboxiterapia și-a câștigat un loc important în medicina estetică, fiind indicată pentru: rejuvenarea pielii îmbătrânite, tratamentul ridurilor, al cearcănelor, vergeturilor și remodelarea depozitelor de grăsime din zona facială.

1. Lipoliza. Carboxiterapia afectează în mod pozitiv procesul fiziologic de oxidare a lipidelor. Datele privind măsura circumferinței maxime a coapselor, genunchilor și abdomenului efectuate înainte și după tratament au arătat o reducere semnificativă la toți pacienții.

2. Rejuvenarea pielii îmbătrânite. Carboxiterapia intradermică a demonstrat o îmbunătățire a aspectului pielii, precum și un randament ridicat al colagenului în tratamentul pielii îmbătrânite. Carboxiterapia poate fi folosită pentru a îmbunătăți aspectul și calitatea pielii prin mărirea și reorganizarea depozitelor de colagen.

3. Zona periorbitală. Când este folosită în zona periorbitală, carboxiterapia poate trata ridurile, cearcănele, pungile de sub ochi, crește luminozitatea și elasticitatea pielii. Cearcănele și ridurile trebuie să fie tratate cu injecții intradermice, în timp ce depozitele ușoare de grăsime trebuiesc tratate cu un amestec de injecții intradermice și subcutanate.

4. Depozitele de grăsime facială. Pentru tratamentul depozitelor superficiale de grăsime de sub ochi trebuie folosit un amestec de injecții intradermice și subcutanate.

5. Vergeturile. În tratamentul vergeturilor cu ajutorul carboxiterapiei, este indicat să se acționeze asupra vergeturilor albe și vechi în defavoarea celor tinere și roșii. De asemenea, striațiile adânci sunt de preferat celor subțiri.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA