Criolipoliza este cea mai nouă metodă de înlăturare a ţesutul adipos de pe abdomen, braţe şi coapse. Folosită în clinicile europene de profil, criolipoliza se bucură de un mare succes, atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Ţesutul adipos inestetic de pe abdomen, de pe coapse şi de pe braţe poate fi, mai nou, îngheţat şi apoi eliminat natural de organism, prin sistemul limfatic.

Cum acţionează criolipoliza?

Această procedură răceşte în mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii scăzând până la -10 grade Celsius și înghețând-o. Temperaturile extrem de scăzute omoară celulele adipoase fără să afecteze pielea sau muşchii. Pasul final constă în eliminarea acestor celule, natural, prin ficat.

Procedura de îngheţare a ţesutului gras nu necesită incizii şi anestezie, precum liposucția, şi nici injectări care se realizează în cadrul altei proceduri de remodelare, numită mezoterapie. În timpul procedurii puteți citi, asculta muzică şi chiar dormi. De asemenea, criolipoliza nu implică perioadă de recuperare. Puteți reveni la activităţile obişnuite, inclusiv la exerciţii fizice, imediat după terminarea şedinţei.

Un tratament este capabil să distrugă 20-40% din celulele adipoase din zona în care se lucrează.

Efectele criolipolizei

- reduce grăsimea
- elimină celulita
- remodelează părţile problematice ale corpului

9 motive pentru a alege criolipoliza drept metodă de slăbire localizată

  1. Veți slăbi frumos şi sănătos în timp relativ scurt- aproximativ 3 ședințe

  2. Procedura prezintă stres redus pentru organism

  3. Pielea va căpăta un aspect mai frumos şi întinerit

  4. Nu veți simţi durere insuportabilă şi nu veți avea nevoie de anestezie

  5. Circulaţia și sinteza de colagen vor fi stimulate

  6. Metabolismul local va fi stimulat prin drenaj limfatic

  7. Patru din cinci acizi graşi vor fi distruși după o singură şedinţă

  8. Pielea flască își va îmbunătăți aspectul

  9. Ficatul nu va fi încărcat cu grăsime, căci slăbirea se face gradual

Riscurile procedurii

Deși aparatele de criolipoliza au primit avizul de la FDA, există riscuri de care trebuie să ții cont, la fel ca în cazul oricărei alte proceduri.

Cele mai comune efecte secundare sunt înroșirea, umflarea și învinețirea zonei (efecte care dispar în 1-3 săptămâni). Este posibil să experimentezi și sensibilitate în zona respectivă, dar este temporară. Conform studiilor, criolipoliza nu produce daune mușchilor, temperatura scăzută localizând doar celulele adipoase.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA