Echipa

Dr Andrei Martin

Medic specialist chirurgie plastica, reparatorie si microchirurgie reconstructiva si estetica- Director medical

Sunt implicat in realizarea interventiilor de chirurgie plastica si estetica de orice tip, cu interes special in domeniul chirurgiei reconstructive si estetice a sanului, precum si in procedurile de infrumusetare nechirurgicala, minim invazive, botox, acid hialuronic, tratamente laser si alte dispozitive pe baza de energie.  Experienta profesionala a echipei cu care lucrez aduce un plus de valoare, fiind conectati in permanenta si updatati la noutatile acestui domeniu.

Vezi profilul

Dr Daniela Bucur

Medic specialist dermato-venerologie, doctor in medicina

Dr. Daniela Bucur face parte din echipa de medicina estetica si dermatologie a Clinicii Medispa. In practica medicala, se remarca prin activitatea vasta de cercetare stiintifica si prin numeroasele studii postuniversitare in venerologie, dermatoscopie, chirurgie dermatologica si tratamente dermato-cosmetice. Activitatea dr. Daniela Porojan in Clinica Medispa inseamna perfectionare continua si profesionalism la cel mai inalt nivel.

 

Vezi profilul

Dr Larisa Nistor

Medic specialist dermato-venerologie

Dr. Larisa Nistor este medic dermatolog si doctorand in stiinte medicale, membru al echipei Medispa din anul 2016. Se remarca prin interesul pentru dermatoscopie, lasere medicale, diagnosticul si tratamentul acneei si a cicatricilor postacnee, rozaceei, a tumorilor cutanate precum si pentru aria dermatoestetica - tratamentul ridurilor de expresie, a hiperhidrozei, rejuvenare cutanata. Activitatea sa stiintifica si profesionala sunt dovezile pasiunii pentru practica medicala. 

Vezi profilul

Dr Lavinia Maximencu

Medic specialist chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva

Dr. Lavinia Maximencu este un chirurg plastician dedicat, avand la activ numeroase lucrari stiintifice in domeniu. Experienta profesionala cuprinde mai multe arii ale chirurgiei plastice si estetice, printre care chirurgia mainii, a arsurilor si chirurgie reconstructiva. Dr. Lavinia Maximencu este supraspecializata in transplant de par – FUE/FUT Robotic Hair Restoration. Formarea continua si contactul permanent cu actualilatea lumii medicale sunt cele care garanteaza reusita interventiilor estetice efectuate in Clinica Medispa

Vezi profilul

Dr Cosmina Sandor

Medic specialist dermato-venerologie

Vezi profilul

Dr Lavinia Ceuca

Medic specialist dermato-venerologie

Dr. Lavinia Ceuca are o vasta experiența profesionala in domeniul dermato-venerologiei si al dermato-cosmeticii, cu interes deosebit in aria tratamentelor laser in cazul afectiunilor dermatologice, chirurgia reconstructiva a unghiei, dermatoscopie si microchirurgie dermatologica. Intreaga activiate de cercetare stiintifica si practica medicala ii sunt recunoscute de numeroase societati de specialitate din Romania si din afara. In Clinica Medispa, consultatiile dermatologice si tratamentele sunt efectuate cu profesionalism și grija pentru pacient.

Vezi profilul

Dr Anca Ciorogar

Medic specialist dermato-venerologie

Dr. Anca Ciorogar este membru al echipei Medispa din anul 2016. Activitatea sa stiintifica include numeroase studii de cercetare clinica in domeniul dermatologiei. Principalele sale arii de interes sunt tratamentele laser ale afectiunilor dermatologice si aria dermatoestetica.

Vezi profilul

Anca Deac

Specialist tratamente Laser si Kinetoterapeut

Anca Deac are o experienta de peste 15 ani in epilare definitiva de tip laser, IPL si SPL si peste 8000 de proceduri efectuate. Face parte din echipa Clinicii Medispa din anul 2013. Formarea continua si experienta ei profesionala garanteaza calitatea si siguranta tratamentelor, iar rezultatele vorbesc de la sine.

 

Vezi profilul

Natalia Stanciu

Cosmetician medical

Numeroasele studii nationale si internationale, alaturi de experienta profesionala acumulata in clinica Medispa, garanteaza calitatea superioara a serviciilor cosmetice oferite de Natalia Stanciu. Focusul activitatii in cadrul clinicii il reprezinta recomandarea si aplicarea tratamentelor cosmetice potrivite  cerintelor clientilor si indrumarilor medicilor specialisti.

Vezi profilul

Laura Matei

Coordonator receptie

Vezi profilul

Erzsebet Fodor

Manager clinica

Vezi profilul

Dr Bartok Ildiko

Medic primar obstetrica ginecologie

 

Vezi profilul

Dr Alexandra Poienar

Medic specialist obstetrica ginecologie si doctorand in medicina

Domeniile sale de interes includ diagnositicul si tratamentul endometriozei, sanatate intima feminina, managemenul non-chirurgical al incontinentei urinare si a tulburarilor de statica pelvina, rejuvenare vaginala.

Vezi profilul

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA