Intraceuticals se adresează personalelor care îşi doresc ca semnele vârstei să nu se vadă pe chipul lor, iar tenul să fie mereu proaspăt, hidratat și luminos. Totodată, Intraceuticals poate fi administrat şi persoanelor care au injectări cu toxină botulinică sau acid hialuronic, tratamentul venind în completare cu o hidratare în profuzime.

Cum funcţionează Intraceuticals?

Cu ajutorul unui aparat care produce oxigen hiperbaric, Intraceuticals inserează în straturile profunde ale pielii substanţe benefice precum: acid hialuronic, vitamine (A, C, E) şi antioxidanţi (aloe vera şi ceai verde).

Sistemul acţionează asupra ridurilor de pe faţă, decolteu, mâini, regenerează ţesuturile, hidratează pielea, ameliorează vizibil acneea în toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase.

Rezultatele se văd chiar după prima şedinţă, tenul arată mai proaspăt şi bine hidratat din interior, ridurile sunt reduse, pielea este oxigenată şi este stimulată producţia de colagen şi elastină.

Se recomandă 6-7 şedinţe de tratament, cu o şedinţă pe săptămână. Odată terminat ciclul de tratamente, este suficientă o şedinţă la 4-6 săptămâni sau o şedinţă trimestrială pentru menţinere. Şedinţa durează 40 – 60 minute în funcţie de problema tratată.

Cele 4 tipuri de tratamente Intraceuticals

1. Tratamentul Rejuvenare: non-invaziv destinat ridurilor și liniilor fine, sporeşte în mod semnificativ hidratarea

2. Tratamentul Opulence: calmant, relaxant şi potrivit pentru tenul depigmentat

3. Tratamentul Atoxelina: cu o singură infuzie, liniile expresiei devin mai netede, mai ferme şi reduse în mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele mai conturate

4. Tratament Clarity: impurităţile şi inflamațiile sunt eliminate, lăsând un mediu antibacterian pentru un ten luminos şi calm.

Lansat şi în România de Michelle Peck, specialistul facial personal al Madonnei, acest tratament face furori printre vedetele de la Hollywood şi, în general, între femeile care pun preț pe frumusețea lor . Printre adepţii declaraţi ai acestei „maşinării de întinerire” se numără: Jennifer Lopez, John Galliano, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria, Kate Perry şi, nu în ultimul rând, diva muzicii pop, Madonna, care nu îşi începe niciun concert fără a se răsfăţa cu „infuzia” de oxigen.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA