Folosind o tehnologie avansată, laserul cu dioxid de carbon îndepărtează straturile superioare, deteriorate ale pielii, astfel încât pielea devine mai fină, moale și întinerită. Laserul fracțional CO2 este utilizat în tratamentul liniilor faciale profunde și a ridurilor, dar și a cicatricilor postacneice sau altor imperfecțiuli ale pielii.

Cum funcționează laserul cu CO2?

Cea mai recentă procedură în progresul tehnologic din acest domeniu este utilizarea de fascicule de lumină, care sunt fie pulsate, fie diseminate la o rată foarte mare. Acest procedeu minimizează daunele pielii expuse la căldură. Dacă se optează pentru utilizarea laserului cu CO2, care este mult mai puternic, se va îndepărta țesutul profund, rezultatele fiind remarcabile.

Laserul cu CO2 permite chirurgului estetician sau dermatologului să efectueze proceduri ce elimină liniile mai pronunțate, ridurile și imperfecțiunile de la nivelul pielii mult mai eficient decât orice alt tratament similar. Acest lucru se face prin eliminarea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel pielea sănătoasă.

Procedura se poate efectua în zone specifice, cum ar fi în jurul gurii sau a ochilor, sau pe întreaga suprafață a feței. În timpul unui tratament cu Laser CO2 este utilizat un anestezic local pentru a ameliora potențialul disconfort. Dacă este tratată întreaga față se poate utiliza și anestezia intravenoasă sau generală.

Beneficiile laserului fracțional cu CO2 

Beneficiile laserului cu CO2 includ, în afară de corectarea eficientă a ridurilor și a liniilor, și tratarea cu success a pigmentării neuniforme, a petelor precanceroase, precum și o serie de imperfecțiuni printre care și leziuni benigne. 

Dacă doriți să faceți această procedură, un chirurg plastician sau dermatolog vă poate analiza cu atenție pielea pentru a ști dacă intervenția vă este potrivită. 

Este tratamentul cu laserul CO2 sigur?

Da. Sub îndrumarea unui medic specialist sau dermatolog, un tratament cu laser CO2 este foarte sigur. Datorită predictibilității laserului acestui laser, pielea poate fi reîntinerită, rezultatele fiind excepționale, sigure, iar efectele secundare minime. Medicul dumneavoastră vă va spune cum puteți evita eventualele complicații post-procedură.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA