Laserul V Beam Prima este standardul mondial în tratamentul leziunilor vasculare, tratând cu succes orice pată roșie sau brună de pe piele, rozaceea, cuperoza, vinișoarele dilatate, roșeața de la nivelul decolteului. Acest dispozitiv folosește o tehnologie avansată, perfecționată în ultimii 20 de ani, numită Pulsed Dye Laser.

Candidatul ideal pentru tratamentul cu laser V Beam Prima

Cu ajutorul laserului V Beam Prima se pot trata și petele roșii din naștere, cunoscute sub numele de nevus flameus (pată de vin), hemangioamele, cicatricile roșii.

Cuperoza este o afecțiune difuză ce afectează fața și decolteul, uneori sub formă de vase capilare mici și ramificate. Laserul V Beam Prima închide capilarele și poate rezolva problema instantaneu sau, în cazurile severe, după maximum 3 ședințe.

Vergeturile roșii vor răspunde mai bine la tratamentul cu laser Vbeam Prima decât cele alb-sidefii. Cu cât se inițiază tratamentul mai repede, cu atât și eficiența lui este mai mare. 

Verucile pot fi tratate cu succes prin închiderea vaselor capilare care le hrănesc și se pot resorbi foarte repede, fără a fi nevoie să fie arse prin alte mijloace mai agresive. 

De asemenea, laserul Vbeam Prima este util în reducerea aspectului cenușiu al cearcănelor. 

Avantajele tratamentului cu laser V Beam Prima

Datorită tehnologiei micropuls care protejează pielea de purpură, este posibilă  utilizarea de energii mari în condiții de siguranță, chiar și pentru tratarea pielii delicate a copiilor. Modificarea lungimii de undă la 585 nm și sistemul încorporat de răcire a pielii cresc eficacitatea laserului în tratamentul leziunilor vasculare și scad riscul efectelor secundare.

Tratamentul este nedureros și vindecarea este întotdeauna de bună calitate.

Laserul V Beam Prima completează tratamentele vasculare care se efectuează în Clinica Medispa cu alte aparate laser.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA