Clinica Medispa Cluj-Napoca

Clinica Medispa din Cluj-Napoca va ofera accesul la o gama vasta de proceduri pentru intretinerea frumusetii si a sanatatii: de la tratamente de chirurgie estetica, cosmetica medicala si dermatologie, pana la tratamente corporale si terapii de ultima generatie minim invazive.  
Experienta specialistilor Medispa, precum si nivelul ridicat de pregatire si dotare va asigura o experienta placuta si eficienta.

----

Titlul proiectului: Cresterea competitivitatii societatii CLINICA MEDI SPA SRL prin infiintarea unui centru medical in Municipiul Cluj-Napoca, cod SMIS: 116878

Denumirea beneficiarului: CLINICA MEDI SPA SRL

Scopul proiectului ”Cresterea competitivitatii societatii CLINICA MEDI SPA SRL prin infiintarea unui centru medical in Municipiul Cluj-Napoca” este cresterea competitivitatii societatii pe piata pe care activeaza, cea a serviciilor medicale de specialitate din Regiunea de Nord-Vest. Proiectul propus isi va aduce contributia in mod direct la atingerea obiectivului Prioritatii de investitie 2.2 - Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltare a serviciilor, intrucat consta in realizarea unei investitii ce va contribui la imbunatatirea competitivitatii economice a unui IMM cu activitate intr-un sector competitiv, identificat in Strategia Nationala pentru Competitivitate, si anume sectorul medical. Prin includerea in prezentul proiect de investitii a unor achizitii de echipamente medicale de specialitate care, conform informatiilor detinute, nu exista in prezent in sectorul medical romanesc, societatea isi va crea in mod evident un avantaj competitiv fata de concurenta, pe care il va valorifica atat pentru imbunatatirea calitatii vietii clientilor sai, dar si pentru cresterea profitabilitatii societatii.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Infiintarea unui centru medical in Regiunea de dezvoltare Nord-Vest, Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca si dotarea acestuia cu echipamente inovatoare, ce inglobeaza ultimele tehnologii din domeniu.

2. Cresterea numarului mediu de personal anagajat in societate prin crearea a 2 noi locuri de munca, cu norma intreaga, pe perioada nedeterminata, din care unul va fi ocupat de catre o persoana din categorii defavorizate, asa cum este aceasta definita in Ghidul solicitantului aferent apelului de proiecte.

3. Implementarea unui sistem de certificare a sistemului de management al calitatii in cadrul societatii CLINICA MEDI SPA SRL

4. Participarea la targuri si evenimente internationale pe piata de profil in vederea promovarii ofertei de servicii medicale a societatii CLINICA MEDI SPA SRL

 

Rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului sunt achizitia a zece echipamente medicale de specialitate (Sistem robotic de restaurare a parului, Echipament laser fractionat CO2, Sistem pentru dermatoscopie si documentare video, Echipament laser cu pulsuri in picosecunde, Echipament laser dye pulsat, Sistem laser integrat pentru tratamente medicale estetice, Echipament laser cu tehnologie Q-SWITCHED, Aparat pentru fototerapie, Platforma laser complexa si Ecograf) si trei software-uri de specialitate (Software pentru analiza nevilor pigmentari, Software pentru analiza parului si Software pentru medicina estetica), certificarea sistemului de management ISO 9001:2015 in cadrul societatii, participarea la un targ international in vederea promovarii serviciilor oferite de catre societate si crearea a doua noi locuri de munca.

Data de incepere: 01.06.2017

Perioada de implementare: 01.11.2018 – 31.12.2019

Valoarea totala a proiectului este de 6.401.492,24 lei. Valoarea finantarii nerambursabile este de 4.493.935,73 lei, din care valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 3.819.845,39 lei si valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national este de 674.090,34 lei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.mfe.gov.ro , www.inforegio.ro , facebook.com/inforegio.ro

       

 

 

 

     

 

Str. Republicii nr. 68, Cluj-Napoca

0752 264 333, 0731 347 137

info@medispa.ro

ORAR

Luni - 09:00 - 21:00
Marti - 09:00 - 21:00
Mericuri - 09:00 - 21:00
Joi - 09:00 - 21:00
Vineri - 09:00 - 21:00
Sambata - 09:00 - 15:00
     

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA