MEZOTERAPIA - TRATAMENT CELULITA SI REINTINERIRE

Mezoterapia este o metoda des folosita in medicina cosmetica medicala si are rezultate deosebite in tratamentul celulitei si a grasimii de care puteti beneficia prin intemediul specialistilor in medicina estetica la clinica de infrumusetare MediSpa din Cluj Napoca. Acest procedeu consta in injectarea unor substante homeopate (medicamente, vitamine) in stratul de grasime si tesutul mijlociu al epidermei. Mezoterapia are efecte benefice asupra drenajului limfatic, circulatiei sangelui la nivelul epidermei si este un aliat de nadejde in eliminarea celulitei si a kilogramelor in plus.
Mezoterapia este folosita cu succes de peste 50 de ani in tratemente de cosmetica medicala si continua sa aiba rezultate miraculoase si in ziua de azi. Desi procedeul nu este unul dureros, exista unele implicatii de siguranta de ordin medical.
Specialistii clinicii Medi Spa stau la dispozitia Dumneavoastra pentru consultanta in tratamentul celulitei si grasimii, care va vor recomanda cele mai bune tratamente prin mezoterapie.
O sedinta de mezoterapie dureaza aproximativ 10 minute, pe o perioada de 4-8 saptamani. 
Ca aplicare, mezoterapia implica mai intai dezinfectarea zonei pe care se aplica terapia: membre, coapse, abdomen, fese, apoi se aplica cantitati mari de gheata, in pungi sterile, pentru ca temperatura sa scada suficient de mult, astfel incat sa se produca o anestezie de suprafata. Cand zona este amortita se incepe procedura propriu-zisa, urmand injectarea unui cocktail de substante cu vitamine si medicamente in piele. 

Se iau mai multe ace fine, se monteaza intr-un dispozitiv special de injectare, se ataseaza o seringa, se umple cu lichid consistent, iar continutul este transferat sub piele, in "inima" celulitei. Substantele injectate dizolva tesutul adipos si topesc seturile de colagen care dau aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii, redandu-i fermitatea.

-Aparatul cu care se efectuaza injectiile prezinta un dispozitiv special pentru diminuarea durerii
-Ameliorarea celulitei si a grasimii se poate observa dupa primele sedinte
-O data cu celulita se trateaza si aspectul de coaja de portocala, senzatia de greutate in picioare
-Se imbunatateste circulatia la nivelul zonei cu probleme
-Riscurile sunt minime, efectele secundare posibile fiind doar reactiile alergice la substantele utilizate, pentru care in prealabil se fac analize.

Dupa cateva sedinte numarul centimetrilor din jurul taliei si a copselor va deveni mai mic, pielea isi va recapata tonicitatea si elasticitatea.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA