Mezoterapia Filorga hrănește pielea în profunzime, umple liniile și redă strălucirea feței datorită acidului hialuronic care este introdus în piele împreună cu un cocktail de 53 de ingredienți activi esențiali: 12 vitamine, 23 aminoacizi,  6 coenzime, 1 antioxidant, 6 minerale și 5 acizi nucleici.

Odată cu vârsta, pielea își pierde capacitatea regenerative, se subțiază, își pierde elasticitatea, iar ridurile devin din ce în ce mai vizibile. Factorii care influențează aceste procese sunt atât îmbătrânirea naturală, cât și stresul și expunerea la soare. Acidul hialuronic est în mod natural prezent în piele și conferă aspectul întins al pielii datorită capacității sale de a absorbi de 1000 de ori volumul său în apă.

Filorga oferă o gamă largă de produse injectabile cu acid hialuronic care se pot adapta diferitelor nevoi de îngrijire a pielii, refac expresia facială și corectează ridurile.

Acestea sunt geluri subțiri și transparente, intră în mod natural în profunzimea dermului și corectează instantaneu volumul întregii fețe

O ședință durează 15 minute iar după procedură, puteți reveni la activitățile zilnice. Rezultatele produselor FILORGA sunt de durată dar nu și permanente

ART FILLER: HAUTE-SCULPTURE CORRECTION

4 texturi de gel care sunt usor de folosit pentru a obține corecția ideală

Tehnologia Tri-Hyal:

  • 3 tipuri de acid hialuronic

  • 3 componente diferite

  • 3 potențiatori de corecție pentru o textură personalizată

Mezoterapia antiaging Filorga stimulează regenerarea pielii din interior, îi îmbunătățește calitatea și luptă împotriva îmbătrânirii, redând strălucirea, fără a schimba expresia naturală a chipului.

 

 

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA