Odată cu îmbătrânirea tenului este afectată de trecerea anilor și pielea gâtului și a decolteului. Ar trebui ca fiecare femeie, în ritualul zilnic de îngrijire, să acorde atenție acestor două zone expuse în egală măsură factorilor de mediu nocivi. De asemenea, tratamentele antiaging ar trebui să vizeze gâtul și decolteul. Acestea trădează vârsta chiar și în absența ridurilor de la nivelul feței.

Laser fracțional CO2 și terapia IPL

Pentru combinaţia pete pigmentare-riduri, soluţia optimă este tratamentul cu Laser fracţional CO2 sau lumina intens pulsată (IPL). Ambele aparate folosesc căldura pentru a produce o contracţie a pielii, activând mecanismul de autoreparare tisulară, pielea este forţată să producă mai mult colagen.

Fiecare şedinţă durează 60-90 de minute. În timpul tratamentului, veți simţi local o usturime uşoară, iar în următoarele zile puteți observa o inflamare nesemnificativă a zonei tratate și, eventual, exfolierea pielii. Pentru rezultate optime, sunt necesare trei-cinci şedinţe, la un interval de trei-patru săptămâni.

Mezoterapia

O altă terapie de rejuvenare a gâtului și decolteului, constă în injectarea cu un ac foarte fin la nivelul dermului a unui cocktail compus din vitamine, antioxidanți, peptide, acid hialuronic. Acest tratament permite nu numai hidratarea imediată, ci, în timp, stimulează sinteza unui colagen mai dens. Injecțiile cu acid hialuronic se practică după aplicarea unei creme anestezice timp de 15 minute.

Acest protocol poate dura între 30 min - 1 oră dar la final se observă o diferență netă. Uneori pot apărea mici echimoze sau înroșirea pasageră a pielii. De aceea, înaintea tratamentului se recomandă întreruperea timp de 10 zile a terapiei orale pe bază de vitamine E, C, antiinflamatoare nesteroidiene sau aspirină.

ULTHERAPY

Ultherapy este singura procedură non invazivă aprobată clinic FDA pentru liftingul feței, gâtului și decolteului. De asemenea, este singurul tratament non-invaziv care a dovedit în urma studiilor clinice că îmbunătățește liniile și ridurile decolteului.

Beneficiile Ultherapy:

  • Non-chirurgical

  • Fără perioadă de recuperare

  • Reface rețeaua de colagen

  • Rezultate naturale

  • Un singur tratament

  • Ultrasunete sigure și eficiente

Sistemul Ulthera folosește imagistica cu ultrasunete pentru a obține imagini din profunzimea țesutului. În felul acesta, energia ultrasunetelor este concentrată în puncte precise la care se ajunge de obicei doar în chirurgia estetică. Spre deosebire de lasere, radiofrecvență sau alte tehnologii, Ultherapy transmite energia ultrasunetelor țintit, la adâncimea optimă, în mai multe straturi ale țesutului. Prin încălzire, se declanșează o reacție naturală a pielii care începe procesul regenerativ de producere a colagenului la nivelul dermului.

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA