Cu ajutorul tehnologiei, acum avem acces la tratamente care ne ajută să scăpăm de roșeață, riduri fine, pigmentație neuniformă sau de pori dilatați, fără durere, fără timp de recuperare, compet neinvaziv, cu rezultate imediate.

Tratamentele pe bază de lumină, folosind dispozitive laser sau IPL, readuc tinerețea tenului și îmbunătățesc textura pielii fără nici un timp de recuperare. Acesta neutralizează efectele agresiunii solare și tratează o serie de afecțiuni precum:

  • Capilare sparte

  • Fotoîmbătrânire cutanată

  • Cicatrici postacneice ușoare

  • Pori dilatați

  • Ten cu imperfecțiuni

  • Pigmentație neuniformă

  • Rozacee

  • Riduri fine

Dispozitivele pe bază de lumină produc o doză calculată de energie care, ajunsă în derm, stimulează sinteza de colagen, ameliorând aspectul pielii îmbătrânite. De asemenea, reduc vizibil roșeața asociată rozaceei. Este tratată doar zonă țintă, țesutul din jur nefiind afectat.

După un singur tratament vă veți simți pielea mai tonifiată, petele solare se vor ameliora, iar dimensiunea porilor se va reduce. Treptat, ridurile fine și liniile se vor estompa. Aceste îmbunătățiri vor fi tot mai evidente cu fiecare tratament în parte. 

În ceea ce privește durerea, majoritatea pacienților descriu procedura ca fiind suportabilă, cu o senzație de înțepătură în momentul declanșării energiei. Pacienții mai sensibili pot opta pentru o anestezie locală cu o cremă anestezică.

După tratament, durerea este minimă sau inexistentă. Pielea poate fi ușor eritematoasă și capilarele pot părea mai proeminente. Toate acestea se ameliorează rapid, iar capilarele dispar.

După fiecare procedură trebuie să urmați instrucțiunile medicului, să evitați agenții de curățare agresivi și să folosiți întotdeauna creme cu factor de protecție.

În funcție de aria tratată și de natura afecțiunii poate fi necesar un număr variabil de ședințe, media fiind de 5 tratamente. Durata unui tratament este din nou variabilă, în funcție de aria tratată. Tratamentele sunt spațiate într-un interval mediu de 3-4 săptămâni. 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA