Tehnologia vine în sprijinul persoanelor care își doresc o piele tânără pentru mai mult timp cu o procedură revoluționară care utilizează puterea ultrasunetelor pentru a stimula sinteza de colagen. Ultherapy este utilizat cu succes în marile clinici de chirurgie și dermatologie estetică din lume, iar acum și în România, la Clinica Medispa.

Colagenul este o proteină naturală ce reprezintă 75% din piele, fiind, de fapt, fundația ce stă la baza structurii tegumentului, sub forma unei plase de aminoacizi și fibre.

Cantitatea de colagen începe să scadă după vârsta de 20 ani iar pielea își pierde elasticitatea și încep să apară ridurile. Nu numai vârsta contribuie la diminuarea nivelului de colagen din piele, ci și sedentarismul, radiațiile ultraviolete, deshidratarea și stresul. Iată de ce lupta pentru stimularea producerii de colagen nu poate fi deloc amânată. Acesta este, de fapt, secretul unui ten tânăr pe termen lung.

Ultherapy este singura procedură total neinvazivă recunoscută de Food and Drug Administration ca având efect de lifting pentru țesutul facial și al sprâncenelor. De asemenea, o problemă pentru femei și bărbați în egală măsură, bărbia dublă este vizibil ameliorată în urma tratamentului.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ULTHERAPY?

Sistemul Ulthera folosește imagistica cu ultrasunete pentru a obține imagini din profunzimea țesutului. În felul acesta, energia ultrasunetelor este concentrată în puncte precise la care se ajunge de obicei doar în chirurgia estetică. Spre deosebire de lasere, radiofrecvență sau alte tehnologii, Ultherapy transmite energia ultrasunetelor țintit, la adâncimea optimă, în mai multe straturi ale țesutului. Prin încălzire, se declanșează o reacție naturală a pielii care începe procesul regenerativ de producere a colagenului la nivelul dermului.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA?

După ce se curăță bine zona pe care se va interveni, se va aplica un gel iar apoi se va plasa aplicatorul patentat al dispozitivului. În timpul tratamentului, pacientii vor simti o senzație de caldură, mici înțepături care indică faptul că se produce eliberarea de energie și că procesul de regenerare a colagenului a început. Un tratament Ultherapy poate dura de la o oră la trei, în funcție de numărul zonelor tratate.

REZULTATE

Imediat după tratament, cei mai mulți dintre pacienți observă un ten mai neted și tonifiat si cel mai important, rezultatele liftingului sunt naturale, fără un “aspect postchirurgical”.  Ultherapy stimulează producerea de colagen în timp, iar rezultatele se pot vedea dupa 3-6 luni de la procedură. Pentru menținerea rezultatelor, este recomandabilă efectuarea unei proceduri Ultherapy pe an.

Ultherapy poate fi folosit după vârsta de 30 de ani, de către pacienții cu pielea ușor sau mediu laxă dar și de către cei care își doresc un aspect mai tânăr al pielii, pentru a întârzia folosirea chirurgiei cosmetice.

Iar în caz că vă întrebați care este secretul frumuseții lui Courteney Cox, actrița de 52 de ani folosește Ultherapy pentru a diminua efectele îmbătrânirii.

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA