Folosind puternica energie a undelor acustice, X-Wave oferă cele mai bune rezultate în tratamentul celulitei, cicatricilor și vergeturilor.

PUTEREA VIBRATIEI

Undele acustice sunt impulsuri de sunet foarte puternice non-focusate care produc vibraţie în interiorul corpului. Energia a fost special concepută pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrării în zona de tratament.

Lucrând la nivelul profund sau superficial al pielii (în funcție de nevoile pacientului) X-Wave îți oferă un rezultat garantat: o piele mai fermă și mai netedă.

Experienţa X-Wave

IMBUNATATIREA FLUXULUI SANGUIN:

Creșterea de noi vase capilare, creșterea microcirculaţiei, alimentarea cu oxigen și creșterea ratei metabolice în zona afectată.

ELIMINAREA GRASIMII:

Stimularea mecanica a sistemului  vascular limfatic conduce la reducerea edemului si elimina lipidele din celulele  grase subdermale .

REMODELAREA COLAGENULUI:

Impulsurile acustice  stimuleaza proliferarea fibroblastelor care creeaza o noua banda de colagen.

Cui i se adresează tratamentul cu X-Wave?

Oricărui pacient care dorește să scape de celulită de nivelele 1, 2 și 3. Prin stimularea circulației și producerii de fibre de colagen, X-Wave elimină vergeturile și cicatricile inegale, îmbunătățind elasticitatea pielii.

Ce efecte are tratamentul?

În urma fiecărei ședințe X-Wave veți observa creșterea capilalelor noi, a ratei metabolice și a oxigenării pielii. Se stimulează producerea colagenului și circulația sangvină, iar țesutul devine mai ferm. Celulita dispare, iar pielea redevine uniformă.

De câte tratamente am nevoie?

Pentru cele mai bune rezultate recomandăm minim 6 sesiuni, iar pielea va deveni din ce în ce mai fermă pe o perioadă de 2-3 luni.

Terapia cu unde acustice a fost dovedită știinţific de mai bine de 30 de ani în diverse tratamente medicale (ex: dezintegrarea pietrelor la rinichi).

 In medicina estetica, undele acustice radiale moi au fost modificate cu succes pentru nevoile clinice ale tratamentului celulitei și pentru tratamentul altor afecţiuni estetice.

Eficacitate -73.6% crește elasticitatea pielii;

Confort-85% pacientii au apreciat un nivel maxim de confort ;

Satisfactie-89% pacientii ar recomanda tratamentul și altora;

  • aplicare complet nedureroasă

  • nu e necesar nici un regim special

  •  rată excelentă de satisfactie raportată de pacientii

  •  rezultate vizibile și de durată fără efecte secundare

 

 

Parteneri

PARTENERI

 

MEDIA